изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:22 EEST
Часовник предсказва часа на смъртта (видео)    
Любопитно Шведски изобретател конструира часовник, който започва обратно броене, когато се постави на китката, и предсказва до секундата часа на смъртта на притежателя си. Новият продукт носи търговската марка "Tikker" и е дело на Фредрик Колтинг, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БТА. 

Той твърди, че неговият артикул не е натоварен със злокобно съдържание, а по-скоро трябва да накара хората да се радват пълноценно на дните, които им остават да изживеят на този свят.

Притежателите на фаталния часовник трябва да попълнят въпросник за медицинския си статус, като от резултатите те трябва да извадят и настоящата си възраст.
След това получените данни се вкарват в паметта на новия продукт. Така започва обратното броене.

Във въпросника трябва да бъде указано дали собствениците на "Tikker" страдат от сериозни заболявания и алергии, дали пушат и консумират алкохол, дали имат случаи на заболявания като рак и диабет в семейството.

Преди да получат цифров резултат, собствениците трябва да укажат какво е теглото им и дали правят редовно физически упражнения.

Възрастта на собственика се вади от полученото число. След тази настройка часовникът започва да отброява останалите земни дни на притежателя си.

Новият артикул ще струва 59 долара и ще бъде пуснат в продажба през април 2014 година.
http://it.dir.bg
 


Сходни връзки

Часовник предсказва часа на смъртта (видео) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди