изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:01 EEST
Около 13 - 14 километра е опашката от чакащи камиони на ГКПП Капитан Андреево    
НовиниХасково. Около 13 - 14 километра е опашката от чакащи камиони на ГКПП Капитан Андреево. Камионите стоят блокирани на пункта и няма никакво движение. Това съобщи за Агенция „Фокус” Димитър Димитров, собственик на фирма за превози и член на Българската асоциация на сдруженията в автомобилния транспорт (БАСАТ), който е на място. „Има един български шофьор, който е от турската страна на границата и казва, че няма никакво движение и там. Нямаме сведения за разговори, които да протичат между турската и българската страна”, каза Димитров.

От българска страна няма никакъв проблем и няма да предприемаме никакви протестни действия, смятат превозвачите. По думите им - турските шофьори искат да се спрат проверките и да се махнат всички коли на „Автомобилна администрация”, „за да могат да пътуват спокойно”. „По тяхната логика, дори да има нарушение, служителите на „Автомобилна администрация” не трябва да ги глобяват, да ги проверяват за нарушения, а трябва да си пътуват спокойно. ИА „Автомобилна администрация” извършва проверки на всички камиони, не само на турските, а и на българските, на румънските, на полските и на унгарските”, каза Димитров.
По думите му - повечето проверени от екипите на „Автомобилна администрация” турски камиони са били с нарушения. „Сутринта имаше един турски камиони, чието предно стъкло беше счупено, и от Германия до тук, без да спира никъде, беше дошъл със закрепено с една шайба стъкло. Според нас е по-добре да продължат проверките на „Автомобилна администрация”, а който има нарушения, да му се налага глоба”, добави Димитров.
Цветелина ПЕНЧЕВА
 


Сходни връзки

Около 13 - 14 километра е опашката от чакащи камиони на ГКПП Капитан Андреево | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди