изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:26 EEST
Сигнал в парламента: Плевнелиев ми взе имота    
НовиниЖител на разложкото село Баня подаде жалба в комисията по корупция, оглавявана от Волен Сидеров, в която съобщава, че незнайно как негов имот в центъра на село Баня е попаднал в ръцете на президента Росен Плевнелиев. За имота, който е малко над един декар, жалбоподателят има нотариален акт за собственост и може да докаже, че това е негова наследствена земя, съобщава Struma.com.

Не успяхме да открием Сидеров за коментар, но се свързахме със заместник-председателя на комисията депутата Илиян Тодоров, пише Struma.com.

Ето какво каза той: "Да, има такава жалба от жител на село Баня, все още не знаем по каква схема и как негов "втори собственик" се е оказал президентът Плевнелиев. В много кратки срокове ще направим проверка по сигнала", каза още Тодоров, който заяви категорично, че "Атака" е обявила война на имотната мафия в Пиринско.

"Има още множество сигнали, за които ще говорим скоро. Ще съобщим за кражба на административна сграда с фалшиви документи в центъра на Благоевград, ще съобщим за наглите действия на имотната мафия в Гоце Делчев, но нека приключим проверките", каза Тодоров. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Сигнал в парламента: Плевнелиев ми взе имота | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди