изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:05 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОД МВР Добрич, на 16 октомври 2013 г. са задържани лицата Л.С., на 32 години и С.К., на 34 години от гр.Добрич. Същите са задържани в момент на доставка на акцизни стоки без бандерол- цигари в гараж, в гр.Добрич. При проведените процесуално –следствени действия в лек автомобил, паркиран в гаража, са намерени 1000 кутии цигари без бандерол, а в лек автомобил, управляван от Л.С. са намерени 6 000 кутии цигари без акцизен бандерол. Лицата са задържани за срок от 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

-    На 16 октомври 2013 г. в РУП Каварна е получено съобщение за това, че неизвестно лице е  извършило кражба на трактор „Беларус” от стопански двор, намиращ се в землището на с.Раковски, общ. Каварна. Образувано е досъдебно производство.
-    На 16 октомври около 23:00 часа, в с.Дъбрава, общ. Балчик от служители на РУП Балчик е спрян за проверка л.а. „Ситроен”, управляван от 38 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1.85 промила в издишания от водача въздух. Образувано е досъдебно производство.

Контролните органи са съставили 9 акта и 23 фиша за констатираните от тях нарушения на ЗДвП.
На територията на ОД на МВР Добрич е възникнал 1 пожар.
-    На 17 октомври 2013 г. в 00:49 часа е получено съобщение за пожар в къща в с.Зърнево, общ. Тервел. Служителите на ОУПБЗН са пристигнали на мястото на пожара незабавно. В къщата е намерен загинал собственика -Х.Ч., на 47 години. Изгорели са 80 кв.м покривна конструкция. Причините за пожара се изясняват.


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди