изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:29 EEST
Кирил Алексов се самоубил с пистолет, след падане се разболял фатално    
Новини Бившият кмет на Кюстендил от БСП инж. Кирил Алексов (66г.) се самоубил със законно притежаван постолет, съобщиха от полицията.

Сигналът за самопрострелял се в главата мъж постъпил в спешното към 10,54 ч. ч. в петък, лекарският екип само констатирал смъртта.

Алексов се застрелял в луксозната си къща в близкото с.Лозно. От областната дирекция на полицията отказаха подробности по случая.

Алексов беше кмет от 1999 до 2003 г. и шеф на общинския съвет в Кюстендил за един мандат - от 2003 до 2007 г. Беше незавасим кандидат за кмет на общината и на местния вот през 2011 г., но не спечели.

Информирани коментираха, че тежка диагноза - пълна мускулна атрофия след падане тази пролет, е довела до фаталния край на кюстендилския политик, дългогодишен шеф на местния автокомбинат.

Не дал добър резултат консултът по състоянието му в израелска болница наскоро.

Според коментари в Лозно в петък сутринта Алексов написал на компютъра предсмъртно писмо и след това се застрелял. Новината бързо се разпространи в Кюстендил минути след инцидента, много са коментарите и във фейсбук.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Кирил Алексов се самоубил с пистолет, след падане се разболял фатално | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди