изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:30 EEST
Гришо: Не знам какво да кажа... щастлив съм    
Спорт
Григор Димитров загуби ума и дума след първата си АТП титла. Българинът успя да се справи с номер 3 в световната ранглиста Давид Ферер, побеждавайки го с 2:6, 6:3, 6:4 и взе дългочакания трофей.Димитров бе видимо развълнуван, не само заради купата, но и заради това, че в последните месеци тренира и живя в Стокхолм.



"Изключително радостен съм, сбъднах мечтата си. Благодаря на Давид за битката, винаги е трудно да се играе срещу теб. Благодаря на отбора си, на моя треньор, на моя агент, на всички замесени в организацията на турнира.

Това е специално място за мен и е чудесно, че печеля първата си титла в Стокхолм. Не знам какво да кажа... щастлив съм. Искам да се върна тук и през следващата година", заяви Григор.
*******
Мария Шарапова побърза да се изкефи на големия успех на гаджето си Григор Димитров. По-рано днес 22-годишният българин спечели първа титла от АТП турнир в кариерата си. Димитров победи Давид Ферер с 2:6, 6:3, 6:4 на финала в Стокхолм.

"Уау, какъв специален момент", написа Шарапова минути след мача на половинката си. "Знаем за какво говориш, Мария. Поздрави Григор от нас", пишат приятели на рускинята в социалната мрежа.

Мария Шарапова пристигна преди дни в Стокхолм, за да подкрепя Димитров, но не присъства на щастливия финал, вероятно от суеверие.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Гришо: Не знам какво да кажа... щастлив съм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди