изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:54 EEST
ДОБРУДЖА И МАРЕК ЗАВЪРШИХА 1-1 В ДЕРБИТО НА "Б" ГРУПА    
СпортДобруджа и Марек завършиха 1:1 на стадион "Дружба" в дербито на 10-ия кръг на „Б" група. Мачът започна със ситуация пред вратата на гостите – още във втората минута удар на Цачев срещна тяло на защитник на Марек. Въпреки домакинския натиск, добре подредената защита на дупничани не остави почти никакви шансове за „жълто-зелените" до края на полувремето.

Далече по-интересна бе втората част. Още в 47-та минута отново бранител на Марек пресече пътя на топката към вратата – този път след удар на Ивайло Димитров. Две минути по-късно отново Димитров не успя да се разпише от няколко метра. В 50-та минута при опасна контраатака Тончев остана сам срещу Конов, но стреля в тялото на вратаря на Добруджа. В 58-та минута, след пас от дълбочина Еньо Кръстовчев се откъсна от бранителите на Добруджа и отбеляза за 0:1. Добруджанци заиграха още по-агресивно и в 67-та минута Ивайло Димитров отново стигна до удар, но отново не уцели вратата. В 73-та минута, след изпълнение на корнер топката достигна до Детелин Димитров, който през куп от играчи я прати неспасяемо във вратата на Марек. До края домакините опитаха да стигнат до победата, но отново бяха неточни при головия удар. В добавеното време на мача Денис Пидев от Марек получи втори жълт картон и напусна терена.
По време на мача агитката на Добруджа издигна транспарант с надпис "Земя, пропита с кръв не се продава", в знак на несъгласие на отпадащата забрана чужденци да могат да купуват българска земя.
В сряда (23 октомври) предстои още един домакински мач за Добруджа. От 15.00 часа посрещат Оборище (Панагюрище) в среща-реванш от турнира за Купата на България.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА И МАРЕК ЗАВЪРШИХА 1-1 В ДЕРБИТО НА "Б" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди