изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:17 EEST
Чакал виновен за кървавата катастрофа на магистрала „Хемус”    
НовиниВнезапно излязъл на пътното платно чакал е причина за вчерашната тежка катастрофа на автомагистрала „Хемус”. При инцидента 33-годишен мъж загина на място, а други трима души бяха ранени.



Заради внезапната поява на дивото животно шофьорът на „Шкода Фабия” рязко променя посоката на движение и се блъска в бетонен фундамент на мост, съобщава Дарик. Вследствие на удара от колата се отделят части, които удрят другия автомобил, участник в катастрофата, уточниха от местната полиция.

Шофьорът на шкодата на 28 години е с опасност за живота. Той е настанен за лечение с контузия на главата, гръдния кош и фрактура на ръката. Пътничка от задната седалка на автомобила – на 30 години от Благоевград, е получила контузия на гръден кош, фрактура на дясна ключица и ломбален прешлен. Опасност за живота й няма.

36-годишна варненка, управлявала другата кола, е получила фрактура на лявата ръка. Прегледана е и освободена за домашно лечение.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Чакал виновен за кървавата катастрофа на магистрала „Хемус” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди