изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:59 EEST
Задържаха проститутка, упоила и ограбила камикадзето от "Тракия"    
Ред и сигурност Жената, дала упойващо вещество на тираджия и откраднала лични негови вещи, бе заловена от служители на сектор „Престъпления по пътищата” при ОДМВР-Пловдив със съдействието на полицията в Раковски и Съединение. Близки до разследването твърдят, че тя е проститутка.

Както БЛИЦ съобщи, на 20 септември тази година малко след 16.30 часа в района на село Бяла река, шофьорът Валери Върбанов от Хисар качил на стоп непозната жена.

На бензиностанция в Поповица жената казала, че много й се пие кафе, а Върбанов слязъл да купи две кафета. Двадесетина минути йпо-късно спрял камиона в района на 235-и километър, където ги изпили. След това водачът на ТИР-а е изгубил съзнание и контрол над действията си.

Около 19 часа той потеглил за Пловдив, откъдето се отправил към автомагистрала „Тракия” и при 119-и километър навлязъл в насрещното движение. Около 21 часа в района на 125-и километър патрули на ОДМВР-Пазарджик са спрели ТИР-а.

На 21 септември Валери Върбанов установил, че от якето му, с което е пътувал предния ден, липсват лични документи, 2 мобилни телефона и 250 лева. В хода на разследването е бил установен вероятният извършител на кражбата - 41-годишната З.Д. от град Съединение. Именно това е жената, качена на стоп.

З.Д. е основната заподозряна в кражбата на личните вещи на шофьора, след като е сипала упойващо вещество в кафето му. Жената, която е известна на полицията, след 24-часово задържане е приведена в следствения арест за 72 часа. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура-Пловдив.

Пред БЛИЦ Върбанов коментира, че е бил като в несвяст и нямал представа какво се е случило, след като е изпил кафето. Той твърди, че не помни нищо. Не знае как е навлязъл в насрещното движение, нито колко път е изминал. Слава богу, че не съм убил някого или себе си, кръсти се Валери Върбанов.

Кристина ИВАНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Задържаха проститутка, упоила и ограбила камикадзето от "Тракия" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди