изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:07 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА


ЦЕЛИ 17 години днес навършва внукът на колегата ни Фроска Ташева - Чанко Ташев. Екипът ни пожелава на младия мъж сбъднати мечти, споделена любов, бележник пълен с шестици, здраве и много хубави емоции с приятели и близки.
ЕКИПЪТ НА По-добрия вестник има трима именници, които празнуват на големия празник Димитровден - Димитър Дуков - съсобственик на НДТ, Димитрин Стефанов - по-силната половинка в семейството на отговорния ни секретар Диана и Димитър Стоев - човекът, който доставя репортерите на вестника и самият вестник винаги в точното време на точното място. Всички ние сърдечно ги поздравяваме за именния им ден в аванс, като пожелаваме на всеки един от нашите именници да е здрав, да се радва на успехите на децата си и винаги всеки един от тях да има до себе си верни приятели. Да са ни живи и здрави!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от страниците на НДТ на ръководителя на "Пътнически превози" инж. Валентин Василев. Пожеланията към него са за безаварийно пътуване още много дълги години в живота, успех в бизнеса и много щастливи мигове с деца и внуци. Честито!
РОТАРИАНЕЦЪТ Стефан Щърбанов е рожденик днес. Към поздрави от близки и приятели се присъединяваме и желаем здраве, щастие и радост.
РОЖДЕН ДЕН празнува днес директорът на Добруджанския земеделски институт доц. Д-р Иван Киряков. Пожелаваме му крепко здраве, много лично щастие и да успее да изведе ръководения от него научен институт от затрудненията, в които попада през последните години в резултат на липса на пари в държавната хазна, за да продължава да прославя Добруджа и България.

ДВОЕН празник има утре кметът на община Генерал Тошево Димитър Михайлов - освен, че е именник празнува и рожден ден. Екипът на По-добрия вестник го поздравява от сърце! Пожелаваме му много здраве, късмет и сбъднати мечти в личен план! И да продължава все с такъв професионализъм да работи за благото на красивата добруджанска община и нейните жители! Честит празник!
възпитаници!
УТРЕШНИЯТ ден ще е празничен за секретаря на Областния съюз на земеделските кооперации Кирил Комитов. Пожелаваме му крепко здраве, много лично щастие, късмет и успехи за организацията и нейните членове.
ТРОЕН празник ще бъде отбелязан в събота в семейство Димитър и Руска Желязкови от Добрич. Трима са мъжете, които носят хубавото българско име Димитър - освен Димитър Желязков така се казват и зет му, и внукът му. Пожеланията ни са за много здраве, късмет и сбъднати мечти!
ЕДНА ЧАРОВНА ДАМА в неделя става с още една година по-хубава. Рожден ден празнува "гласът" на рок община Каварна Мария Сотирова. Към пожелания от приятели и близки прибавяме и тези на екипът на НДТ - за здраве, още дълги години да се радва на успехите на талантливата си дъщеря и много усмивки.
В НЕДЕЛЯ рожден ден празнува главният архитект на Добрич арх. Боряна Станчева. Поздравяваме я с личния й празник и й желаем да се радва на крепко здраве, много лично щастие, на много успехи в професионален план. РОЖДЕНИЧКА е в неделя Светлана Струнджева от арт-център "Стринджендо", София. Пожелаваме й много здраве, безброй поводи за усмивки и успехи на талантливите й
НЕДЕЛНИЯТ ден е празничен за бившия началник на жп район Добрич Пенко Ненов. Да е жив и здрав и много щастлив.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме в аванс от страниците на НДТ на всички, които празнуват имен ден на Димитровден. Пожеланията към всички именници са за много здраве, щастливи мигове с близките им, късмет във всички начинания и верни приятели. Наздраве!



 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди