изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:11 EEST
Невидимият "Сухой" отново във въздуха (ВИДЕО)    
По света В Комсомолск-на-Амур във въздуха бе вдигнат пети поред опитен образец на руския изтребител от пето поколение (перспективен авиационен комплекс на фронтовата авиация, ПАК ФА), съобщи компанията „Сухой”, цитирана от радио „Голос России”. По резултатите от повече от 500 изпитателни полети конструкторите заявяват, че самолетът надминал  очаквания.

"Днес сутринта от пистата на заводското летище излетя петият поред опитен образец на перспективния изтребител”, съобщи представител на компанията. Той допълни, че по време на скорошното си работно посещение в Комсомолск-на-Амур именно тази машина е била огледана в предприятието от премиера на Русия Дмитрий Медведев.

Летецът-изпитател на Т-50 Сергей Богдан отбелязва, че компютърното оборудване и вграденият „изкуствен интелект” на самолета осигуряват безопасност и надеждност на полета.

Конструкторите съобщават, че по скорост на полета и свръхманевреност, самолетът превъзхожда американския изтребител F-22 Raptor. Външната обшивка на Т-50 го прави „невидим” за радарите.

Серийното производство на бойната машина ще започне в 2015 година.
http://www.blitz.bg




 


Сходни връзки

Невидимият "Сухой" отново във въздуха (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди