изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:39 EEST
"Телеграф": ГЕРБ и „Капитал“ предлагат на студенти по 80 лв. на час за окупация    
Новини Криминално регистрираният за измами Виктор Димчев е един от най-дейните участници в окупацията на Софийския университет. Младият мъж, който се представя за режисьор на документални филми, е деен участник в антиправителствените протести от първите дни. Една от основните заслуги на Димчев е, че е довел в Ректората със себе си студенти от УАСГ и МЕИ, които са активни членове на младежкото ГЕРБ, съобщава „Телеграф“.

Предприемчивият продуцент и режисьор има полицейско досие още от 2011 година, когато на 23-годишна възраст е арестуван за измама. Той беше и едно от главните действащи лица по време на провокациите на протеста пред парламента, когато демонстрантите блокираха белия автобус с депутати и министри.

Връзката на режисьора с бившите управляващи е чрез фирма, собственост на приятел на майка му, която е регистрирана на личния му адрес. Фирмата спечели търг на МВР за засенемане на 15-минутен филм за живота на бежанците в България. Стойността на поръчката беше около 200 хил. лв.

Самият Димчев е следствен за измами на рекламодатели, завлечени от една от телевизиите, в които е работил.

Това не е единствената връзка на бившите управляващи с окупаторите на СУ. ГЕРБ и кръгът „Капитал“, силно притеснени, че студентският протест не се разраства, започнаха да броят по 80 лв. на студент на час. Това разкрили два независими източника за вестника.

Повечето студенти, обаче, отказали да вземат парите и поискали край на окупацията и възстановяване на учебните занятия. Някои от тях се оплакаха, че окупаторите не ги пускат в сградата на университета и не могат да си вземат уверения, с които да кандидатстват за останалите свободни места в студентските общежития.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

"Телеграф": ГЕРБ и „Капитал“ предлагат на студенти по 80 лв. на час за окупация | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"Телеграф": ГЕРБ и „Капитал“ предлагат на студенти по 80 лв. на час за окупация
Автор: Anonymous да 2013-10-31 @ 09:37 EET
Пеевски вести!
"Телеграф": ГЕРБ и „Капитал“ предлагат на студенти по 80 лв. на час за окупация
Автор: Anonymous да 2013-10-31 @ 18:07 EET
Веднъж завинаги трябва да се разбере, че щом не е осъден, значи е невинен.
И кой е казал, че като си печелил някогаж поръчки за стотици хиляди, нямаш право на протест?

Тука Държавата трябва да си влезе в ролята и да отстрани окупаторите ако наистина са 30-40 човека. Малките часове, през прозореца на тоалетната или през отдушника - нямаме Алфа, но си имаме хора за тая работа. При това работят доста добре, без да допускат отсрещната страна да се изкара жертва на тоталитаризма... Не може да се оставя в държавата да цари такъв цирк... 50 студента срещу други 50 и около тях бабите им играят ятаци и им носят храна.  Пак казвам: тихо, нежно през нощта - без телевизии и без аматьори-помагачи от отсрещния лагер. Само тоалетна хартия да си осигурят, че някой студентче може да се наака и после майка му да ореве махалата.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди