изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:50 EEST
Майката на Вики пред БЛИЦ TV: Сигурно е, че става въпрос за арабин, за бежанец!    
Общество "Не знам дали ще мога да съм полезна. Много съм разстроена", разплакана каза пред камерата на БЛИЦ TV майката на наръганата тази нощ Виктория - Христина Цолова. Медицинската сестра беше дошла в магазина на столичната ул. "Пиротска", където е била нападната дъщеря й.

Заради кървавата баня денонощният павилион за цигари и алкохол е отворил едва в 11 часа, а кръвта е трябвало да бъде почистена от колежките на 20-годишната Вики.

"Това, което ми каза Вики, е, че един от арабски произход се е опитал да я убие, докато работи. Това е станало. Влязъл като клиент", заяви Христина. Медицинската сестра е сигурна, че срещу дъщеря й е направен опит за убийство. "Опитал се е да я убие, защото детето ми е намушкато 9-10 пъти и в момента го кръвопреливат. Сигурно е, че става въпрос за арабин, за бежанец. Не вярвам, че ще намерят този мъж, защото те влизат на тълпи, без документи, а в този район са повече от българите", категорична е Христина Цолова.

Според директорката на ансамбъл "Гоце Делчев", в който е танцувала Виктория - Маргарита Недкова, едва ли става дума за бежанец. "Бежанците са по лагерите. Тези тук са си за постоянно. Цялата съседна улица - "Симеон", е изкупена от сирийци и турци. Там няма нито един български търговец. Вярвам, че много скоро ще бъде хванат нападателя. Има камери навсякъде - и на юристите, и на Халите - не смятам, че има проблем да го хванат", каза Недкова.

"Ние живеем съвсем наблизо. Всяка нощ, когато Виктория е била на работа, съм се тревожела, че може да я нападнат. Тя винаги ме успокояваше, че има жива охрана в съседство. Явно обаче нещата се случват много по-бързо, отколкото може да дойде, която и да било охрана", зави Христина Цолова.

Двете жени се обедниха около мнението, че проблемът е, че всъщност изобщо няма охрана. "Тук и предната вечер е имало такова нещо. И предната вечер са бърсали кръв. Пак е имало нападение, но не знаем от кого и срещу кого", допълни Маргарита Недкова.

Надежда НЕНОВА

LIGHT VISION - LED осветление, LED мебели - 0884 778 054

МВР разкри кой наръга Виктория. В ход е спецакция по задържане на арабина

Установен е нападателят на 20-годишната Виктория! В момента в София се провежда специализирана полицейска операция за задържане на лицето. Уведомена е Прокуратурата по компетентност. Това каза пред "Фокус" главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.БЛИЦ съобщи ексклузивно днес, че последователката на идеите на ВМРО беше наръгана жестоко на централната софийска улица "Пиротска". Момичето бе нападнато в 2 часа през нощта на работното си място - денонощен магазин. По първоначална информация неустановен засега мъж с външни белези, които свидетелстват за арабски произход, опитал да задигне оборота. При обира той извадил нож и нанесъл 10 удара по главата и ръцете на Вики.

Благодарение на положените усилия на медиците в "Пирогов", животът на момичето вече е вън от опасност. В момента се извършва кръвопреливане.

Ето я красивата Вики, която арабинът не успя да убие

Освен танцьорка в ансамбъл "Гоце Делчев", работохолик и бъдещ политолог, 20-годишната Вики се оказа и впечатляваща с външния си вид красавица. Това става ясно от нейна снимка, която БЛИЦ разпространява преди всички.БЛИЦ съобщи ексклузивно днес, че последователката на идеите на ВМРО беше наръгана жестоко на централната софийска улица "Пиротска". Момичето бе нападнато в 2 часа през нощта на работното си място - денонощен магазин. По първоначална информация неустановен засега мъж с външни белези, които свидетелстват за арабски произход, опитал да задигне оборота. При обира той извадил нож и нанесъл 10 удара по главата и ръцете на Вики.

Благодарение на положените усилия на медиците в "Пирогов", животът на момичето вече е вън от опасност. В момента се извършва кръвопреливане.

Надежда НЕНОВА

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Майката на Вики пред БЛИЦ TV: Сигурно е, че става въпрос за арабин, за бежанец! | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Майката на Вики пред БЛИЦ TV: Сигурно е, че става въпрос за арабин, за бежанец!
Автор: Anonymous да 2013-11-03 @ 10:11 EET
Браво на тая Българка!
Сега остава и полицията да си свърши работата като мъже. Защото народът много се е събрал - вечер си седи по къщите. А какво правят там не се знае. И да няма после: "Въх! Тия кротките хора, какво направиха с циганите." В момента текат провокации отвсякъде и само търпелимостта и чувството за справедливост на българина пазят обществото от много неприятни инциденти.

Турците, с които от много години вече живеем като добри съседи, знаят какво става за една нощ като опиташ да "удариш един пръст" на Майка България.
Циганите обаче явно са неграмотни, не познават историята и в съчетание с това, че нямат втора родина-майка, не се усещат колко трудно е да опазим тях и мира в държавата.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди