изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:22 EET
Протестиращи срещу мафията замерят президенството с мишки    
Общество "Президентът е маша в ръцете на олигарсите", "Бабите и дядовците изградиха тази държава, а сега мизерстват с по 150 лева пенсия. До кога ще търпим?", "Плевнелиев - out", "Овчаров - вън", "България има нужда от промяна". С тези лозунги многолюдно шествие на "България без цензура", обсади президенството и обиколи партийни централи в столицата.

Идеологът на движението Николай Бареков издигна една играчка, мишка, вързана на връзка, и заяви, че Плевнелиев е мишка. Той попита президента - дали ще слезе да разговаря с тях, така, както е обявил, че подкрепя всички протестиращи.

Бойко Борисов, ако не избяга от България и ако ние вземем властта, аз обещавам, че той ще лежи доживот в български затвор. Това обеща пред централата на ГЕРБ лидерът надвижение "България без цензура" Николай Бареков под аплодисментите на множеството граждани, включили се в днешния протест срещу политическата мафия у нас.

И за да не бъде самотен лидерът на ГЕРБ, Бареков обеща компания да му правят Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев.

"Ние казваме пет пъти не на пороците в българската политика: не на бедността, не на безработица, не на корупцията, не на беззаконието, не на олигархията. И казваме едно голямо "да" на това да върнем парите на хората", заяви Бареков.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Протестиращи срещу мафията замерят президенството с мишки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди