изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:23 EEST
Христо Бисеров бяга от ДПС и парламента /ОБНОВЕНА/    
Политика Христо Бисеров подаде оставка като зам.-председател и член на ЦС и на ЦОБ на ДПС. Оставката му е приета от почетния председател на ДПС Ахмед Доган и председателя на партията Лютви Местан.

Мотивите на Бисеров са единствено лични и не са от политическо естество. Бисеров е декларирал и намерението си да напусне състава на 42-то НС.
http://www.cross.bg

Христо Бисеров се разделя с политиката заради болест?


Болест, а не участие в нов политически проект, е причината за раздялата на Христо Бисеров с ДПС. По-рано днес от пресцентъра на партията бе разпространено извънредно съобщение, че политикът напуска партията и Народното събрание. Източници на БЛИЦ от партията разкриха, че от две години Христо Бисеров страда от тежко заболяване. Именно продължителното лечение е причината да се реши да напусне партията.

Заседание на ДПС продължава и в момента. Репортер на БЛИЦ опита да се свърже с представител на партията за повече подробности, но никой от водещите й политици не отговаря на мобилния си телефон.

В миналото Бисеров бе известен и като “Сивия кардинал на СДС”.

От 1991 до 1994 г. той е депутат в 36-то Народно събрание, избран от квотата на СДС. Член на парламентарната Комисия по национална сигурност.

В периода 1994-1997 г. Христо Бисеров е депутат в 37-то Народно събрание отново от квотата на СДС.

През 1997 г. става депутат в 38-то Народно събрание. Председател е на парламентарната Комисия за защита на националната сигурност.

Главен секретар на СДС. Избиран е четири пъти през периода декември 1994 -2000 г. Сменен на този пост от Екатерина Михайлова, след като през октомври 2000 г. се обявява срещу стила на управление на СДС и иска оставката на Иван Костов. Това води и до отстраняването му от поста председател на парламентарната комисия по националната сигурност.

През 2005 г. политикът влиза в парламента, но този път от листите на ДПС.

В 40-то НС Христо Бисеров е и председател на Временна анкетна комисия за изясняване на обстоятелствата по престоя в Република България на Сретен Йосич.

Христо Бисеров е заместник-председател на 42-вото Народно събрание.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Христо Бисеров бяга от ДПС и парламента /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди