изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:34 EEST
"Атака" разгони чужденците около джамията    
Политика Нито един чужденец не е останал в района на джамията "Баня Баши", където се провежда митинг на „Атака" в София, а лидерът на партията Волен Сидеров държи реч.

Полицейското присъствие в района около джамията е изключително засилено. Нас мястото има и жандармерия. В момента в района няма нито един човек с арабски или африкански произход, зад джамията на пейките са насядали няколко пенсионери, които слушат речта на Волен Сидеров.
Шествието на „Атака" е от близо 150 души, които са издигнали знамена и скандират „Волен", „България", „Атака". В района има жандармерия, разположени са около 4 специални камионетки на жандармерията, полицейски патрулки има от всички страни на джамията. Полицията е разположена на групи от по пет - шест полицаи от всички страни на джамията.
Лидерът на „Атака" се е качил върху автомобил, от който държи реч. В изказването си той бе категоричен, че на България и трябва управление от патриоти и националисти. Той заяви, че досега управляващите не са направили нищо по проблема с чужденците, включително и предишните управляващи.
Настанете го в апартамент в центъра на София, обгрижвайте го, но тогава ще станете роби, ще бъдете поробени, и ще питате къде е Сидеров. А Сидеров, може да го е наръгал някой от тези. Аз съм им трън в очите, аз съм този, който призовава да се изгонят от България. Граждани и гости на София, бъдете единни, не се разделяйте. В момента народният интерес го представляваме ние, уви, за съжаление, в този парламент го изразяваме само ние. Тук не бива да се допуска нито един пришълец, българската земя трябва да бъде за българите, българската икономика - да бъде за българите", каза Волен Сидеров. „Това е битка, скъпи братя и сестри, българи. Не трябва да бъдем сами, не трябва да бъдем малка група в парламента, трябва да бъдем много, да кажем, че искаме България за нас, българите, преди всичко, да кажем, че нашите доходи са аборигенски, африкански, да кажем, че не искаме да ни колят, заяви пред събралите се лидерът на „Атака".
 


Сходни връзки

"Атака" разгони чужденците около джамията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди