изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:36 EEST
„Дейли експрес”: Българи и румънци подкрепиха „кръстоносния поход” на „Дейли експрес”    
Европейски съюзЛондон. „Кръстоносният поход” на „Дейли експрес” за запазване на граничния контрол за имигрантите, идващи от България и Румъния, получи неочаквана подкрепа от техните съотечественици, вече живеещи във Великобритания.

С по-малко от два месеца до официалното премахване на ограниченията и началото на новия очакван наплив, посланието от румънците и българите, живеещи на Острова, е, че на техните сънародници трябва се попречи да дойдат в Обединеното кралство, пише „Дейли експрес”.
24-годишният Богдан Тодореску, който бере плодове в Кент през лятото и мие чинии в Лондон през зимата, заяви: „И без това е трудно човек да си намери работа. Отварянето на границите само може да влоши нещата. Моите приятели мислят по същия начин.”
27-годишната Адела Думитраче, която работи като детегледачка в Лондон, заяви: „Има хора, които имат ценен принос за икономиката, и на тях трябва им се разрешава да остават тук и престоят им тук да бъде узаконяван, но не трябва да се допускат останалите.”
Монтажникът на прозорци, 34-годишният Младен Димитров, който живее в Бърнингам, но работи за българска компания, заяви: „Отварянето на пазара и допускането на повече хора единствено ще направи нещата по-трудни за всички и ще доведе до намаляване на заплащането.”
24-годишната Николета Василеску, от Румъния, която говори пет езика и работи в хотел, каза: „Това само ще обезцени нашия труд.”
Техните коментари идват на фона на силната подкрепа за кампанията на изданието. Вчера броят на гласувалите против новите имигранти достигна 30 000 души.
 


Сходни връзки

„Дейли експрес”: Българи и румънци подкрепиха „кръстоносния поход” на „Дейли експрес” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди