изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:40 EEST
Въоръжен с пушка нахлу в мол и стреля на месо    
По света Неидентифициран мъж нахлу в търговски център в американския град Парамус в щата Ню Джърси и започна да стреля на месо. Инцидентът е станал в понеделник вечерта, малко преди затварянето на магазините. Молът се намира на около 20 мили от Манхатън. Над 200 полицаи са пристигнали на мястото на инцидента. Молът се евакуира. Информация за убити и ранени към момента не се съобщава. По разкази на очевидци, стрелецът е въоръжен с пушка и е облечен в камуфлажни дрехи, носи бронежилетка.

През изминалите дни стрелба бе открита в Северна Каролина и международното летище на Лос Анджелис. В Северна Каролина неизвестен започна да стреля в кампус на университет. Беше сериозно ранен един човек. В летището на Лос Анджелис бе убит един човек и бяха ранени петима. Стрелецът бе заловен, той е заплашен от смъртна присъда. 
Кимбърли Речина, която работи в магазин за сувенири, разказа пред WCBS, че е видяла мъж в ски маска да носи пушка. „Мъж дойде по коридора, той стреляше с пушка. Първо го чух, а после го видях как идва. Тохава изведнъж хората започнаха да пищят, а аз се скрих в склада“, разказа Кимбърли. 

„Бях в мола. Видях как много хора тичат и крещят: Има стрелба! Има стрелба! Аз и приятеля ми бяхме до магазин Спринт. Започнахме да бягаме, за да излезем. Започнахме да тичаме към изхода, имаше много хора, които излизаха тичайки от мола“, разказа Джоузеф Елфар. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Въоръжен с пушка нахлу в мол и стреля на месо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди