изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:40 EEST
3 грешки на шефа    
Любопитно Всеки иска да бъде харесван и обичан. Това не е чуждо и за мениджърите. Хората, които искат да са лидери, биха желали също да бъдат подкрепяни от подчинените си. Много мениджъри дори преиграват или потъпкват достойнството си само за да се харесат на служителите. В статия за „Форбс" Роберта Чински, президент на консултантската компания Matuson Consulting, разкрива къде е тънката граница между харесването и загубата на уважение. Ето най-често срещаните грешки на шефа:

1. Подчиненият става приятел.

В стремежа си да бъдат харесвани, много мениджъри общуват освободено със своите служители, организират излизания извън работа и се интересуват всичко наред ли е в личния им живот. Може да се забавлявате и да се напиете до забрава с подчинените си и това определено ще им хареса, но едва ли на сутринта ще се радвате на голям респект. Рискувате да загубите уважението си и ако прекалено много любопитствате за личния им живот.

2. Търсите съчувствие.

И най-добрите лидери имат трудни моменти. Хубаво е да имате някого, с когото да споделите нещо. Но малко са хората, с които можете да говорите относно вашите лични емоции и не е добре това да бъдат подчинените. Ако непрекъснато се жалвате, едва ли ще спечелите любовта им. Никой не иска да бъде управляван от несигурен, слаб, отчаян и наплашен шеф.

3. Раздавате се.

Случвало ли ви се да спестите някоя критика към служители, които редовно се провалят, за да не ги засегнете? Правите ли нещо, за да им помогнете да подобрят ефективността си, или просто решавате, че е по-добре да свършите работата сам? Не си мислете, че така ще им се харесате повече. Шефове, които не помагат на хората си да се развиват, губят тяхното уважение.  http://www.trud.bg

Любов по време на работа

Разкодирайте еротичните си сънища

Най-добрата поза за забременяване /18+/

Шефки в секса

9 мита за мъжете

ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ ДА ГИ НАРИЧАТ БЕБЧО...

Как да отмъстиш на неверника

5 признака, че ви чака уволнение

Богатите избират Сен Тропе

Дами, събличайте се в името на дълголетието!

Топ 5 на универсалните мъжки сексуални фантазии

Дарина Павлова обядва с премиерите, появи се и на брифинга им

Васил Макавеев, българинът, обвинен в изнасилване в Лондон: Заради една свирка попаднах в ада

Гол петък в офиса – за повече работоспособност

 


Сходни връзки

3 грешки на шефа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди