изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:44 EEST
Николай Бареков: Борисов е поръчал убийството ми!    
Новини Бойко Борисов е поръчал убийството. Сигналът дойде до мен от много сериозни източници. Поръчан съм от Бойко Борисов и Румен Николов - Пашата. Това обяви пред БЛИЦ Николай Бореков, лидер на "България без цензура".

"Причината е, че Борисов е разбрал, че политически няма как да ме отстрани. По същия начин, ми беше казано, че е действал като главен секретар на МВР преди 5-6 години. Мисля, че е ясно коя е била групата, която е взела поръчката, но не е заловена. Нищо не се знае за нея в момента. В този смисъл бях посъветван да дам гласност на сигнала", обясни Бареков.

Той добави, че в момента обмисля кого да сигнализира и как точно да се обърне за защита от държавните власти. "Обмислям нещата кого да сигнализирам. Но нали разбирате, че след като аз имам тази информация, след като тя е стигнала до мен, няма как в прокуратурата или службите да не знаят. Информацията не случайно е стигнала и до мен", разясни още лидерът на "България без цензура".

Също така Бареков смята да усили охраната си. "Посъветваха ме да взема брониран автомобил, но нямам такава финансова възможност. Физически това струва много пари и организация, която не мога да си позволя. Именно затова ме посъветваха да го обява публично", допълни Бареков.

Той добави, че разследването, което се прави за офшорните фирми на Бойко Борисов е приключило, и най-вероятно в четвъртък ще бъдат извадени фактите на бял свят.

Калин КАМЕНОВ,
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Николай Бареков: Борисов е поръчал убийството ми! | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Николай Бареков: Борисов е поръчал убийството ми!
Автор: Anonymous да 2013-11-05 @ 18:49 EET
Дудука съвсем откачи!
Николай Бареков: Борисов е поръчал убийството ми!
Автор: Anonymous да 2013-11-05 @ 19:15 EET
Горканчо...
Навря се сам в л@йната, а сега се оплаква, че му замирисало... Те ако искаха да го отсвирят никакъв сигнал няма да му помогне. Просто никой не луд да го прави герой. Достатъчно е да го побъркат от напрежение. И то какъвто е папуняк... :)))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди