изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:54 EEST
"Зелените" няма да участват в коалиция, наречена Реформаторски блок    
Политика "Зелените" няма да участват в предизборна коалиция на Реформаторския блок и имат намерения да прекратят общата си дейност с партиите, които работят за създаването на предизборна коалиция,.

"Зелените" не могат да участват в коалиция, наречена Реформаторски блок, това е мандатът, с който сме влезли в това обединение, но ние ще продължим да работим зад 12-те точки, обявени от Реформаторския блок, разработените платформи са единствената алтернатива към настоящия момент за държавата, категоричен беше съпредседателят на партията Андрей Ковачев.

"Зелените" засега остават в Реформаторския блок, но настояват останалите партии в блока ясно и категорично да заявят дали ще участват в предизборна коалиция или не. В учредителните документи, всичко одобрено от Гражданския съвет на Реформаторския блок не съществува думата "коалиция", подчерта съпредседателят на "Зелените" Борислав Сандов.

Решението за прекратяване на разговорите с партиите от Реформаторския блок, които имат намерение да формират предизборна коалиция е взето още преди няколко дни ръководството на "Зелените". То обаче ще трябва да бъде прегласувано, защото при взимането му не е имало нужния кворум. http://www.cross.bg/


 


Сходни връзки

"Зелените" няма да участват в коалиция, наречена Реформаторски блок | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди