изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:35 EEST
Ако Орешарски подаде оставка, отиваме към гражданска война    
Коментари "Преди месец казах, че ако политическата шизофрения на Бойко Борисов не бъде изолирана от обществото, ако този човек не бъде изолиран, нещата в България ще се случват много зле. Оказа се, че съм бил прав. Политическата шизофрения на Бойко Борисов се оказа твърде заразна". Това заяви днес по БНР проф. Людмил Георгиев – преподавател по политическа психология в СУ "Св. Климент Охридски".

Според него именно политическата шизофрения на Борисов стои в основата на студентските протести. "Към нея определено с необратими симптоми заболява и т.нар. Реформаторски блок", добави той.

Според Георгиев медиите се страхуват от това да се чуят позиции против окупацията, особено от страна на преподаватели в СУ "Свети Климент Охридски". "В България преди шизофреникът Борисов да се е върнал на власт, отново е налице диктаторският манталитет, т.е. вътрешната автоцензура на медиите. Аз не бих дори и си помислил за нещо друго освен автоцензура, защото ако те са платени, ако цялата тази медийна атака и кампания срещу всеки инакомислещ човек е платена, то тогава става ужасно". "Твърде наивно е да се смята, че е налице окупация на университетите. Обстоятелството, че някаква аудитория в Търновския университет била окупирана, каквото и да означава това, че някаква аудитория в УНСС била окупирана, НБУ и т.н. Вярно е - ректоратът в СУ е окупиран, но аз не виждам никъде другаде окупация в този смисъл, който се употребява. Твърде преувеличено е да се каже, че е налице страхотна окупация на университетите в България, която едва ли не заплашва устоите на демокрацията в момента. Това са измислени неща". "Законите и демокрацията не се реализират с незаконни средства", категоричен бе проф. Георгиев. Според него всичко това е в името на идването на Борисов и реформаторите на власт.

"Единственото спасение е Пламен Орешарски да запази самообладание, защото ако той подаде оставка в момента, държавата рухва, отиваме към гражданска война. Разчитам на това, че той е национално отговорен и няма да подаде оставка под натиска на тази шизофрения, която е пълзяща".  http://pressadaily.bg

 


Сходни връзки

Ако Орешарски подаде оставка, отиваме към гражданска война | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Ако Орешарски подаде оставка, отиваме към гражданска война
Автор: Anonymous да 2013-11-05 @ 18:46 EET
Комунистическите говеда като този невменяем псевдопрофесор,  избран от комунистическия ВАК, могат да доведат до гражданска война, ако орехчето не си отиде с добро.
Ако Орешарски подаде оставка, отиваме към гражданска война
Автор: Anonymous да 2013-11-05 @ 19:10 EET
Колкото и да е странно хората невидели война са едни от най-войнствените.
Няма да има разрушително земетресение. Няма и да има гражданска война по тези земи.
Това че умните глави - политици и професори - сънуват всяка вечер как ще стане патакламата и ще се заметат следите от кражбите направени през годините са фантазии.
В момента текат провокации, но те ще доведат единствено до създаването на структури от рода на едновремешните доброволни отряди. Все пак нещо трябва да е източник за бъдещи милиционери, чекисти или както щете ги наречете пазители на реда.

Ако Орешарски подаде оставка, отиваме към гражданска война
Автор: Anonymous да 2013-11-06 @ 08:42 EET
Един не казва ,че БСП се е навела на ДПС и така се управлява Държавата.Слепи ли сме или се правим на такива не мога да разбера?Ние Българите ще станем малцинството в собственната си Държава.Голяма ще цената която ще плати Българския народ за управлението на Орешарски,а до Гражданска война няма да се стигне,това е на 101% сигурно.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди