изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:36 EEST
Кой състави списък с враговете на народа?    
Новини Авторите за въпросното списъче са хората от задкулисието, които уж се бият със задкулисието. Така коментира появилия се вчера списък журналистът Велислава Дърева в "Гореща точка" по ТВ 7, която е сред имената в него.  В него има 41 имена и той беше публикуван в сайта “Норешарски”, който е като официален орган на протестиращите.

"Откакто се помня, съм все  в черни списъци. От началото на протестите всички тук ние тук в студито и онези в списъка - т.е. всеки, който мисли различно от хоноруван вувузел, няма право да мисли и пише. От онзи ден се оказа, че нямаме право и да съшествуваме.

Това е закъснял маккартизъм и пиночетета, заяви Дърева.

Според нея авторите на въпросното списъче са хората от задкулисието, които уж се бият със задкулисието.

"Олигархията няма идеология, тя има само интерес. Спискът не е за забавляване. По такива списъци са избивани хора в Чили, направени са от Пиночет"

"Смешна е тази работа. Съставителите дават измислени оценки и лъжливи твърдения. В списъка са хора с години изразявали гражданска поизиция и обявили се срещу статуквото", коментира Борислав Цеков от "Модерна България", който също е вписан сред враговете на народа. 

Журналистът Нора Стоичкова пък директно се обърна към Бойко Борисов и заяви, че зад всичките тези проблеми през последните 5 месеца в държавата стои Борисов и неговите пиари, които в целия политически сценарий повлякоха и свестни хора наред с мажоретките. Това ще се обърне рано или късно срещу него, каза Сточкова.

Вчера анонимен сайт „Българска демокрация” (bulgariandemocracy2014.com) пусна списък с 45 души, които били основните „гаулайтери-комисари” с „изключително сериозна и вредна роля” за ситуацията в България и  „задълбочаващата се диктатура” (виж тук).

Списъкът е публикуван и в сайта “Норешарски”, който е като официален орган на протестиращите (виж тук). А Ивет Добромирова, бивша пиарка на служебния кабинет, която често говори от името на протестиращите, написа във Фейсбук, че е “съгласна и със списъка, и с начина”, тоест с анонимността на съставителите (виж тук).

Списъкът на „врагове на народа” е събрал в едно хора с най-различни професии и възгледи, някои от които противоположни. Обединени са обаче поради това, че всеки от тях някъде, по някакъв начин е изказвал критични оценки за протестите, протестиращите и окупацията на университета.

В един кюп са вкарани д-р Николай Михайлов и Мишо Шамара, журналисти като Любослава Русева и червеният деятел Румен Петков.

http://www.bnews.bg

Комисарите на подмяната

Важно! Noresharski.com не е автор на този списък, но подкрепя инициативата за показване на хората, които са активни лица на случваната подмяна на ценности и осъществяващи активна кампания срещу протестиращите граждани.
Самите автори на текста от сайта „Българска демокрация“ обновяват постоянно списъка, което ние също ще правим своевременно 

Автор: bulgariandemocracy2014.com*

От самото начало на протестите, които изригнаха с назначението на Делян Пеевски на 14.06.2013г., беше пусната в ход координирана кампания за подмяна и делегитимация. Заданието е да бъдат подменени, изкривени, смазани, съсипани и отстранени не само протестиращите, но и тяхните искания и цели, които биха прекъснали току-що започналото окончателно завземане на държавата от така нареченото задкулисие. Същото задкулисие, което има марионетно правителство, марионетни партии, марионетен парламент, марионетен главен прокурор, марионетни медии и марионетни будни граждани, които да поведат активното мероприятие.

Тъй като тяхната роля за ситуацията в България и задълбочаващата се диктатура е изключително сериозна и вредна, ще изредим основните гаулайтери-комисари (поради национал-социалистическия характер на управлението). В този списък пропускаме за момента депутатите и министрите с изключение на един, университетски преподаватели и други, като вероятно те ще са обект на следващи публикации.

По азбучен ред:

Александър Симов - представя се за ляв журналист (редактор в официоза на БСП – Дума – бел.NO), автор на голям брой текстове с невярно и манипулативно съдържание.

Ангел Джамбазки - заместник председател на ВМРО, член на СОС от листите на ГЕРБ и ВМРО, участник в ксенофобски акции, както и в опити за нарушаване на гражданския мир, приближен до нацистки групировки. От 14-ти юни насам е активен участник в акциите на Николай Бареков.

Ангел Зафиров - зет на Андрей Райчев. Освен bgtatko, Зафиров е и движещата сила зад сайта foo.bg, създаден с единствената цел да разпространява невярна и манипулативна информация за участниците в юнските протести.

Ангел Славчев -  кандидат за депутат от „Българска лява коалиция“ в 2009 г. и на местните избори в 2011 г. и член до 2012г., национален координатор на младежкия клуб на движение “Русофили”, участва във фондация „Бузлуджа“, организатор на контрамитинги срещу демонтирането на ПСА в София. Известен и като “Че”, Славчев беше едно от лицата на т.нар. февруарски протести, а впоследствие официализира заплащането си, като стана водещ на предаване по ТВ7.

Андрей Вълчев - приближен до Сергей Станишев активист на БСП и участник в опита за погром над Софийския Университет.

Андрей Райчев - тъст на Ангел Зафиров, освен това милионер и социолог, активно работещ за запазване на властта в ръцете на бившата Държавна сигурност и избуялата от нея олигархия, от която е част и той самият. Собственик на огромни голф игрища.

Ани Алашка - ПР на БСК и Божидар Данев. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Бел. Набива се на очи, че едни и същи хора са станали уж случайно “лица” на февруарските протести, а впоследствие се афишират като случайни граждани в защита на правителството на Орешарски, като се оказаха и приближени или членове на БСП. Съучастието им в нападението над СУ на 27.10.2013г. също е сигнал, че всяко едно от действията е част от по-широк план, организиран от едно и също място.

Бисер Миланов - известен като Петното, осъждан за тежки криминални престъпления, приближен до Антон Милтенов-Клюна, бивш шеф на наркоразпространението в русенския регион, лидер на гражданско сдружение “Свобода”, организира погроми и провокациите в протестите и един е от гражданите, допускани до министър председателя Орешарски и до вътрешния министър Йовчев.

Богомил Бонев - бивш министър на вътрешните работи, впоследствие активен участник в роенето на СДС и десницата. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Борис Цветков - депутат от БСП, професионален активист на партията и водач на опита за погром над Софийския Университет в съучастие с представители на нацистки организации, футболни агитки и осъждани за тежки криминални деяния. (Още за участието на Борис Цветков – тук)

Борислав Цеков - миналият през НДСВ и Новото време Цеков е известен единствено със законовата поправка, която криминализира притежанието на еднократната доза наркотик за лична употреба. Членува в управителните органи на различни неправителствени организации, като в последно време финансирането им води към “Позитано” 20 и БСП.

Велислава Дърева - дългогодишен журналист с леви убеждения, който подходи изключително непрофесионално и си позволи да напише манипулатвини и неверни статии в полза на запазване на установилото се престъпно статукво.

Вени Марковски – служител или член на управителните органи на различни НПО. Приближен до БСП и кумец на Сергей Станишев. Активен противник на промяната на текущото статукво.

Весислава Танчева - приближена до Алексей Петров. Собственик и автор в сайта afera.bg, чрез който разпространява изключително невярна и клеветническа информация.

Владимир Танев - агент “Спасов” от 6-ти отдел на ДС е бивш журналист и бивш съдружник на Васил Божков – Черепа във фирмата “МНД”. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Елена Кодинова - бивш колумнист и журналист, който понастоящем обслужва интересите на статуквото чрез Тошо Тошев.

Елена Маразова - дъщеря на кандидата на БСП за президент Иван Маразов. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Емил Кошлуков - бивш политик, служител на ТВ7, КТБ, Николай Бареков и Цветан Василев. Журналистиката, която прави е непрофесионална, но пък в полза на работодателите му.

Иван Бакалов - журналист, собственик на e-vestnik, който изненадващо за мнозина стана един от органите на про-правителствената пропаганда.

Калина Андролова - бивш колумнист и журналист, приближена до Любен Дилов, известна най-вече с расистката си статия-манифест “За циганите и д-р Менгеле”. Национал-социалистка, участник в манипулациите в полза на олигархичното статукво и руската доминация в България.

Калин Кирилов – приближен до БСП, служител в общинско предприятие Стопанисване и управление на общинската собственост в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

Катя Христова - известна като Вождесата. Ръководител на червените пенсионери и общински съветник от БСП в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

Кеворк Кеворкян - агент Димитър от ДС. Обслужва интересите на олигархията и на организираната престъпност, приближен до Робърт Максуел, Огнян Дойнов, Христо Христов и Любен Гоцев.

Кольо Колев - още един социолог, част от кръговете около БСП. Изключително активен в манипулативното изкривяване на истината, включително за обществените процеси и настроения към юнските протети.

Ленко Петканин - активист на младежкото БСП, близък до Кирил Добрев. Участник в опита за погром над Софийския Университет в съучастие с представители на нацистки организации, футболни агитки и осъждани за тежки криминални деяния.

Любка Качакова - бивш заместник министър в пратилеството на НДСВ и ДПС. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП. (Любка Качакова се свърза с нас, за да опровергае информацията, че е уволнена заради корупция – бел.NO)

Любомир Кольовски – бивш журналист, отговорен секретар на разпуснатата през 1999 г. политическа партия “Гражданска инициатива”, която дублира името на автентичната организация Гражданска инициатива създадена от дисидента Собаджиев. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Любослава Русева - бивш колумнист и журналист, който понастоящем обслужва интересите на статуквото чрез Тошо Тошев.

Мария Пиргова – политолог, приближена до Жан Виденов и Христо Ковачки, съветник на Георги Първанов. В момента част от близкия кръг на Ахмед Доган. Майка на Достена Лаврен. Манипулира под прикритието на експертността.

Мирослава Кортенска - преподавател и изкуствовед. Участва като “гражданин” в манипулация и подмяна на фактите около протестите, както и това, което ги провокира. Съдена е за клевета.

Михаил Михайлов – известен като Шамара. Съдружник на осъдения за трафик на хора Иван Главчев – Ванко 1. Бивш член на ГЕРБ, понастоящем един от водачите на т.нар. контрапротест, организиран от БСП и финансиран от олигархията.

Николай Бареков - телевизионен водещ, известен с непрофесионалното и неетичното си поведение, най-често в полза на управляващи и сенчести бизнесмени. Кумец на Бойко Борисов, близък до Делян Пеевски и Цветан Василев, от лятото насам Бареков подготвя влизането си в политиката с антиевропейска платформа, подкрепяна от ВМРО и други ксенофобски организации. В момента организира скъпо струващо турне с неясно финансиране, както и фалшификат на “Града на истината”, станал известен като “Град на лъжата”.

Николай Михайлов - психиатър, който не успява да намери своето място в ДСБ. Поради тази причина активно участва в разрушаването на десницата. Представя се за политически анализатор.

Николай Николаев – представя се за студент, всъщност е общински съветник от БСП в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

Нина Гергова - гражданката Гергова е също един от най-активните участници във февруарските протести. Впоследствие се оказа приближена до БСП и правителството, един от най-активните противници на блокадите в София и участник в опита за погром над Софийския университет. Допускана е в качеството ѝ на “гражданин” до премиера Орешарски.

Нора Стоичкова - представящата се за журналистка Стоичкова е активен про-правителствен пропагандатор, с доходи с нясен източник.

Петър Волгин - представя се за ляв журналист, ръководи изключително манипулативно предаване в разрез със Закона за защита от дискриминация и всякакъв професионализъм и морал, проводник на чужди интереси, включително на Владимир Путин, и всичко това в ефира на обществена медия, финансирана от бюджета (БНР – бел.NO).

Петър Кичашки - приближен до Борислав Цветков, създаде и поддържа с неясно финансиране проправителствения сайт hashtag-bg.com, чрез който се разпространява невярна и манипулативна информация.

Петьо Блъсков - заедно с агент Бор баща на профанизацията на медиите в България. Участва активно в политическата и обществената подмяна, включително на протестите.

Радослав Каратанчев - работи в Агенцията за чуждестранна помощ. Приближен на Жорж Ганчев, като такъв е заместник-председател на Български Бизнес Блок и съветник в Народното събрание. Впоследствие приближен до Бойко Борисов и като такъв е в борда на директорите на дружеството с държавно участие “Академика 2000″. След като Борисов не го назначава за директор на Български спортен тотализатор, Каратанчев организира кампания срещу него. Понастоящем един от водачите на т.нар. контрапротест, организиран от БСП и финансиран от олигархията.

Радослав Петров - бивш кандидат за кмет на Батановци от БСП, понастоящем работи в Двореца на културата в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

Румен Петков - бивш министър на вътрешните работи, дългогодишен депутат от БСП, приближен до Андрей Луканов и Богдан Николов, както и до много фигури от криминалния контингент като братя Галеви.

Станислав Недков – Стъки - MMA боец, съпруг на Юлиана Дончева, приближен до фигури от криминалния контингент, лидер на ГОРД на Слави Бинев за Велико Търново, организатор на силовите акции и бригади на Николай Бареков. Осъждан за рекет.

Тошо Тошев - считан за бащата на политическата манипулация и съсипването на политици. Към момента собственик на вестник Преса. Активен манипулатор и проводник на сенчести интереси. Агент Бор от 6-то управление на ДС.

Явор Гечев - приближен до Сергей Станишев. Майка му е част от обръча от фирми около БСП и ДПС. Посредством помощта на футболни агитка, заплахи, натиск, изнудване и манипулация на изборните резултати Гечев е избран и преизбран за председател на същото младежко БСП. По същия начин става депутат и заместник-министър.

Явор Дачков - бивш телевизионен водещ, към настоящия момент представлява интересите на Алексей Петров в различни издания и инициативи. Представлява и Моника Йосифова-Станишева, от чието име се разпорежда в БГНЕС. По време на протест пред БНР заплашва, че би застрелял участниците с пушка.

Не може да не се отбележи, че почти всички изброени са обединени от зависимостите си – принадлежност към комунистическия репресивен апарат, криминално минало, корупционни или политически обвързаности, както и от изповядването на крайни идеологии като фашизъм, национал-социализъм, сталинистки комунизъм. Текущите им активности водят към бившата Държавна Сигурност, БСП, ДПС, Цветан Василев и Делян Пеевски.

*Текстът е публикуван първо в сайта „Българската демокрация“

http://noresharski.com/

 


Сходни връзки

Кой състави списък с враговете на народа? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди