изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:20 EEST
ДОБРУДЖА 07 ПРИЕМА АРДА    
СпортВ събота от 18 часа волейболистите на Добруджа 07 ще изиграят втория си домакински мач в Суперлигата при мъжете. Възпитаниците на Мирослав Живков приемат Арда, който заема второ място във временното класиране. Гостите от Кърджали имат две победи с по 3-0 гейма, а добричлии преследват първи успех в елита.

„Знаем силните страни на съперника. Това е един от най-опитните отбори в Суперлигата, който през последните години запази състава си. Целенасочено се подготовихме за предстоящата среща, в която ще се опитаме да се противопоставим на силните страни на Арда. Направихме точен анализ на досегашното си представяне. Програмата ни противопоставя срещу още един от фаворитите. Очаква ни оспорван двубой, в който ние на 100 процента ще се опитаме да се раздадем и да спечелим максимума от мача”, заяви за пресцентъра на клуба Мирослав Живков.

Той покани феновете на волейбола в Добрич да бъдат в съботния ден в зала „Добротица” и заедно да превърнат срещата в истински празник на спорта в града.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА 07 ПРИЕМА АРДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди