изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:59 EEST
ДЕВОЙКИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 ГОСТУВАТ ВЪВ ВАРНА, ЦЕЛТА ИМ ПРЕЗ НОВИЯ СЕЗОН Е ДА СЕ КЛАСИРАТ ЗА ФИНАЛИТЕ    
СпортВ края на седмицата девойките и юношите старша възраст на Добруджа 07 ще имат своите изяви в държавните първенства в тази възрастова група.

Възпитаничките на Милена Маринова ще вземат участие в регионален турнир от група 5 Б в град Варна. На 8 ноември от 15:30 ч. добричките волейболистки срещат Перун от морската столица, на 9 ноември играят срещу шуменския Феникс от 11:30 ч., а на 10 ноември от 13:30 ч. приключват срещу домакините от Бултекс 2013. Всички срещи са в Двореца на културата и спорта (ДКС).

„Амбицията ни е да се класираме на първите две места в нашата група. Следващата ни цел в първенството е да играем финална четворка и да спечелим директна квота за финалите”, заяви за пресцентъра на клуба треньорката Милена Маринова.

В неделя – 10 ноември, от 14 ч. пак в ДКС младите добрички волейболисти, водени от Атанас Лазаров, ще гостуват на Варна волей в мач от 2-ри кръг на група 4 Б.

 

 


Сходни връзки

ДЕВОЙКИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 ГОСТУВАТ ВЪВ ВАРНА, ЦЕЛТА ИМ ПРЕЗ НОВИЯ СЕЗОН Е ДА СЕ КЛАСИРАТ ЗА ФИНАЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди