изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:35 EEST
ЯСНИ СА НАЦИОНАЛКИТЕ ЗА 2014 Г.    
СпортСъставът на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално ще бъде утвърден официално на заседание на Управителния съвет на БФХГ на 15-и ноември. Това обявиха от родната централа след края на контролното за селекция днес в зала "Раковски".

Според класирането на първите четири места са Мария Матева, Невяна Владинова, Радина Филипова и Анастасия Киссе. Класирането на главния треньор Ефросина Ангелова е същото, като обаче са обърнати местата на третата и четвъртата състезателка. Съгласно регламента на националния отбор Ефросина Ангелова има право да определи състава. Точно този състав тя ще предложи на УС, който да бъде утвърден. Мария Матева влиза по право съгласно регламента на националния отбор. В днешното контролно участваха 18 гимнастички, от които три девойки старша възраст. В селекцията участва и завърналата се в спорта Симона Пейчева, която завърши десета. При девойките класирането е Ерика Зафирова, Катерина Маринова и Ася Иванова. Предстои УС да утвърди първите две да участват в квалификациите за младежките олимпийски игри.

 

 


Сходни връзки

ЯСНИ СА НАЦИОНАЛКИТЕ ЗА 2014 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди