изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:04 EET
Момче и момиче правят секс пред общинска камера    
Новини Момче и момиче станаха неволни герои в “порно” клип, след като бяха заснети от общинска камера в центъра на Бяла. Двамата решили да се отдадат на ласки, разгорещили се и започнали да правят секс.

Това, което не знаели обаче, че всичко се заснема. Само преди няколко дни шефове в общината решили да монтират камери, за да спрат вандалските набези, пише brjag.bg.

Вместо това видеото заснело страстната размяна на любовни нежности на двойката.

Преди няколко дни пък видеоустройството уловило двама младежи, опитващи се да съборят пейка в центъра на града и само бързата реакция на полицаите след сигнал на дежурния, спрял вандалите.

“Виртуалният „Биг брадър” работи максимално ефективно, с различни нива на достъп до опции, които се определят от администраторски акаунт. Дежурният охранител може да сменя местоположението на камерата, да я върти, да прави и запис на това, което вижда в монитора и да трие вече направени записи”, твърдят от община Бяла. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Момче и момиче правят секс пред общинска камера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди