изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:16 EEST
Димитър Гогов е освободен като директор на ”Булгаргаз”    
НовиниДимитър Гогов е освободен от поста изпълнителен директор на "Булгаргаз". Пред БНР той заяви, че не е бил информиран предварително за подготвяната смяна и няма представа какви са причините. От Министерството на икономиката и енергетиката уточниха, че до излизане на решението в Търговския регистър, Гогов ще продължи да изпълнява длъжността си, съобщи Нова телевизия.

Едва след това ще бъде оповестено името на наследника му. По неофициална информация новият директор на "Булгаргаз" ще е бившият ръководител на НАП във Видин Шишман Чаушев.

В Агенцията по вписванията вече е входирано заявление с решение на борда на директорите на Българския енергиен холдинг на мястото на Димитър Гогов да се впише Чаушев, съобщи bTV.

Гогов е начело на държавната компания от януари 2007 г.

Късно снощи на извънредно заседание Управителният съвет на Държавен фонд "Земеделие" освободи цялото ръководство на фонда. Новият изпълнителен директор е Мирослав Николов.  http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

Димитър Гогов е освободен като директор на ”Булгаргаз” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди