изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:49 EEST
Какво вълнува мъжете за света на жените    
Любопитно Жените винаги ще си останат една красива тайна за мъжете. Колкото и да се опитват да усетят и разберат емоциите, думите и посланията, които нежният пол им изпраща, мъжете винаги ще имат своите малки въпроси, когато става дума за жени. По време на секс, след него, те си задават хиляди въпроси, на които невинаги успяват да получат отговор. Или защото не умеят да комуникират, или защото се притесняват да попитат. Ето едни от най-честите въпроси свързани с нежния пол, на които мъжете очакват отговор.

Защо бившата ми приятелка иска да си останем приятели?

Вариантите са много. Ако тя все още изпитва чувства и мисли, че връзката ви се нуждае от втори шанс, това да си останете приятели за нея е потенциална възможност. Друг вариант е, че може наистина да ви смята за важен човек в нейния живот и цени приятелството ви.

Коя част от мъжкото тяло прави най-силно впечатление на жените?

Всяка дама се впечатлява различно. Но като най-секси мъжки части повечето дами определят мъжкото дупе, гърди и коремни мускули.

Какъв е най-добрият начин да впечатлиш една жена на първа среща?

Едва ли има клишета в тази посока, тъй като мъжете малко забравиха за кавалерството. Всичко зависи от това колко добре познавате жената. Но букет красиви цветя определено е жест на внимание.

Как да накарам приятелката ми да бъде по-експериментална в леглото?

Комуникация. Партньорите трябва да се научат да говорят за секса като за нещо повече от полово сношение. Споделете на партньорката си какво ви възбужда и бихте желали да пробвате в леглото. Попитайте и за нейните сексуални фантазии. Провокирайте страстта в нея и сексът ще стане по-чувствен и интересен.

Защо приятелката ми не достига до оргазъм по време на секс?

Причините може да са психологически, твърде бързото пристъпване към половия акт, бързата еякулация на мъжа и т. н. Бъдете по-търпелив. Не пропускайте любовната игра и не бързайте по време на секс, дори със смяната на секс позите. Рязката промяна от една в друга секс поза също се отразява отрицателно върху женската възбуда.

След първа среща или запознанство кога трябва да й се обадя отново?

Зависи от това как е минала срещата. Егото и на двамата в такива ситуации казва да изчакате другият да ви потърси. Следвайте сърцето си. Понякога твърде дългото отлагане е причина за загуба на интерес от страна на жената.  http://www.az-jenata.bg


 


Сходни връзки

Какво вълнува мъжете за света на жените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди