изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:06 EEST
Кирил Желев става зам.-министър на финансите, новият шеф на митниците е Павел Тонев    
Новини Със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски Кирил Желев е назначен за заместник-министър на финансите, съобщиха от правителствената информационна служба.

Кирил Желев е роден на 12 септември 1949 г. в Ямбол. Притежава висше образование по специалността „Финанси" и има дългогодишен опит във финансовата сфера.

Работил е в общински структури в Ямбол. Бил е народен представител в 7-ото Велико Народно събрание, както и в 36-ото и 37-ото Народно събрание.

От септември 2007 г. до май 2009 г. е бил заместник-министър на финансите, а от май 2009 г. до юли 2010 г. - член на Комисията за финансов надзор. От 2 септември 2013 г. досега заемаше поста директор на Агенция „Митници".

На 2 септември тази година той бе обявен шеф на Агенция "Митници". Около два месеца агенцията беше без директор, след като Вальо Танов пожела да бъде освободен от поста през юли.

Със заповед на министъра на финансите Петър Чобанов от днес директор на митниците е Павел Тонев.

Той е роден на 23 ноември 1966 година. Има висше образование по специалностите „Счетоводство и контрол", УНСС и „Право", Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий". Притежава дългогодишен опит в митническата администрация, като за периода от месец август 1991 г. до месец декември 2009 г. последователно е заемал длъжностите митнически инспектор, главен митнически инспектор, началник на отдел, заместник-началник на митница, началник на митница и началник на Регионална митническа дирекция Пловдив.

До настоящия момент е упражнявал консултантска дейност в сферата на митническото и акцизното законодателство.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Кирил Желев става зам.-министър на финансите, новият шеф на митниците е Павел Тонев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди