изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:47 EEST
ГЕРБ: Призоваваме премиерът Пламен Орешарски да дойде в парламента заедно с оставката си    
ПолитикаСофия. Призоваваме премиерът Пламен Орешарски да дойде в парламента заедно с оставката си. Това заяви на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Изказването на Дончев на трибуна в кулоарите на парламента беше подкрепено от над 50 депутати от групата на ГЕРБ, които държаха снимка на окървавен по време на протеста студент и други кадри от сблъсъците с полицията от днес.

„Ние, от парламентарната група на ГЕРБ, се обръщаме към депутатите от ДПС, БСП и „Атака” да предотвратят насилието пред сградата на парламента. Не прекрачвайте границата, отвъд която има омраза. Пред парламента са българските граждани, тези, на които сме се клели да служим, нека ги чуем. Нека търсим мирния път на България.
Намерете възможност да успокоите напрежението. Длъжни сме да покажем, че можем да носим отговорност”, заяви Дончев.
„Призоваваме управляващата коалиция да намери смелост. Призоваваме премиерът Пламен Орешарски да дойде в парламента заедно с оставката си”, каза още Дончев.
Екатерина ПАНОВА
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

ГЕРБ: Призоваваме премиерът Пламен Орешарски да дойде в парламента заедно с оставката си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди