изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:16 EET
Издателство „Слово“ ви представя книгите:    
Култура Издателство „Слово“ ви представя
българската поредица за деца
Тайни и вълшебства на улица „Розмарин № 13“



На пръсти се броят поредиците за деца, написани от съвременни български автори. Децата не четат – това съвсем не е истина! Представете им книги, които са близки до съвремието им, привлечете ги с интересни герои и забавни случки, обвити в деликатен изказ и богата българска реч, и малките читатели с радост да ви опровергаят!

Какво има да се случва в първата книжка „Здравей, Рада!“?!

Старата кооперация на улица „Розмарин“ № 13 е застрашена от събаряне. Необясним обрат в събитията я спасява в последния момент. Как добрината на Рада и едно пауново перо във вълшебна кутийка стават причината момиченцето да се срещне и сприятели с мистериозния Виктор? Ще успее ли котката Милена да изяде канарчето Суси? Спасението на всички в кооперацията се крие в старо куфарче с таен код, но как да го отворят? Може би странното стихче с послеслов крие ключа към загадката?

Всичко това ще научите от тази малка градска приказка, която разказва колко вълшебство има в живота на всички добри и смели хора.

Една нова детска книжка – една нова детска усмивка!

Наближават коледните и новогодишните празници, не пропускайте да направите ценен подарък на детето си! Пробудете у него любовта към четенето и възобновете традицията на приказката за лека нощ! Книжките за малкото момиченце Рада са красиво илюстрирани, с твърди корици и са част от новата поредица „За българските деца от българските автори“ на издателство „Слово“.

Поредицата излиза в подкрепа на съвременните български детски автори, които не бива да от­стъпват на чуждестранните писатели, а да заемат място до тях в борбата за интереса на мал­чуганите. Тя обединява произведения на младите автори Нели Маргаритова и Диляна Крусева с творби на Ангелина Жекова, Борислав Ганчев и Петя Александрова – носители на литературни награди.

Книгите ни можете да откриете в по-големите книжарници или да ги поръчате от редак­цията на тел: 062/ 62-79-90; 062/62-03-50

Разгледайте и други наши издания на сайта ни: www.izdatelstvo-slovo.com


Издателство „Слово“ ви представя книгите:

Издателство „Слово“ ви представя книгите:


 


Сходни връзки

Издателство „Слово“ ви представя книгите: | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди