изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:11 EEST
Тежка верижна катастрофа затвори Е-79 край Мездра    
НовиниТежка верижна катастрофа затвори за часове международния път Е-79 край Мездра. Идващ от София автомобил поднесъл на мокра настилка на завой и се блъснал странично в отсрещна кола, която се завъртяла на платното и впоследствие е била ударена от друг автомобил.Сериозно пострадали са петима души, които са настанени в болница с фрактури и черепно-мозъчни травми. Един от ранените е транспортиран за София с опасност за живота, съобщи bTV.

Най-вероятно причина за катастрофата е движение с несъобразена с пътните условия скорост. В този тесен участък често стават инциденти, затова ограничението на скоростта е до 40 километра.

Шофьорът, причинил катастрофата, е единственият невредим, въпреки че автомобилът му се е обърнал по таван и само мантинелата го е спасила да не се сгромоляса върху къщите под пътя.

„Пътят ме подлъга, в смисъл аз се подхлъзнах на пътя, аз не знам как стана точно , Аудито беше много близо до осевата линия, закачих го леко, и той загуби управление, след мен идваше тая зелената кола и те се удариха по-сериозно”, обясни Пламен Борисов, шофьор. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Тежка верижна катастрофа затвори Е-79 край Мездра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди