изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:00 EET
ФУТБОЛИСТ НА КАЛИАКРА С ПОВИКВАТЕЛНА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР    
СпортСъстезателят на Калиакра Александър Василев отново е в националния отбор. Старши треньорът на юношеската формация до 19 години Александър Димитров обяви имената на 18-те футболисти, на които ще разчита за първия кръг от европейските квалификации. Младият нападател на родното Каляри, който преди два дни навърши 18 години, е сред неговите избраници.

Александър Василев е възпитаник на футболната академия на Христо Стоичков в Етрополе и дебюта си в професионалния футбол направи именно с местния Чавдар. С екипа на тима от Етрополе той има над 20 мача в единната "Б" група, а в настоящото първенство си извоюва титулярно място в състава на Калиакра.      

Нашият тим е домакин на пресявките. Късно вчера избраниците на Александър Димитров играха със състава на Словакия, утре ще премерят сили с отбора на Гърция, а на 17 ноември е мачът им с Албания. Първите две срещи са в Севлиево, а третата - в Ловеч. До понеделник "лъвовете" се подготвяха в Трявна в състав от 23 момчета, но за самите мачове от УЕФА разрешават да бъдат използвани само 18 картотекирани играчи. "Моето желание беше да имам на разположение всички тези, които бяха с мен от първия ден на лагера, но за съжаление заради регламента трябваше да съкратя групата", обобщи Александър Димитров.

Групата на България:

Вратари: Александър Любенов (Левски), Кристиян Кацарев (Локомотив София);

Защитници: Пламен Гълъбов (Литекс), Васил Попов (ЦСКА), Мики Орачев (Левски), Деян Иванов (Левски)

Полузащитници: Христофор Хубчев (Левски), Антонио Вутов (Левски), Борислав Цонев (Левски), Радослав Цонев (Левски), Петър Витанов (ЦСКА), Станислав Дрянов (Черноморец), Реян Даскалов (Литекс), Даниел Стаматов (Черноморец)

Нападатели: Владислав Мисяк (Левски), Александър Василев (Калиакра), Кирил Десподов (Литекс), Георги Минчев (Литекс).

 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТ НА КАЛИАКРА С ПОВИКВАТЕЛНА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди