изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:09 EET
ПЕТ ПЪРВИ МЕСТА ЗА "ПАЛИТРА" ОТ ТАНЦОВ ТУРНИР В ПЛОВДИВ    
КултураPN 155-13 13.11.2013 ПЛОВДИВ: С пет първи места се завърна студио за съвременни танци „Палитра”  към арт-център „Палитра” от  Международния танцов турнир ”Пловдив – древен и вечен”. С пет първи места се завърна студио за съвременни танци „Палитра”  към арт-център „Палитра” от  Международния танцов турнир ”Пловдив – древен и вечен”. Талантливите балерини участваха с пет танца  в стиловете модерен танц, джаз  и танцово шоу и бяха оценявани от примата на българския балет доц. Диляна Никифорова.

Наградите бяха връчени лично от легендарния Йордан Йовчев. Всеки от танцьорите получи индивидуална диплома и предметна награда.

За своите изпълнения талантите на Добрич получиха адмирациите не само на журито, а и на самите участници в турнира. По всеобща оценка момичетата от „Палитра” са изнесли своеобразен урок как и по какъв начин трябва да се развива модерното танцово изкуство в България.

 „Вие бяхте глътка чист въздух и надежда, че танцът в България не се е загубил”, това бяха думите на доц. Диляна Никифорова при награждаването, след което цялата зала избухна в бурни овации. НДТ

 


Сходни връзки

ПЕТ ПЪРВИ МЕСТА ЗА "ПАЛИТРА" ОТ ТАНЦОВ ТУРНИР В ПЛОВДИВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди