изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:26 EEST
Албена презентира новостите си в Дрезден и Букурещ    
Новини Ваканционно селище „Албена” презентира новостите си за Лято 2014 на изложението по време на представянето на лятната програмата на ДЕР Туристик 2014 в Дрезден, съобщават от пресцентъра на курорта. В изложението в немския град участваха 700 хотелиери от 31 страни. 1600 експедиенти се запознаха с продукта на туристическите компании.

„Пpодавачите проявиха голям интерес към Аквапарка в Албена за Сезон 2014. Много запитвания имаше за велотуровете и тенис пакетите, които Албена вече предлага за следващия сезон. Интересуваха се и как изглеждат новите стаи в Ralitza Superior Aqua Club. Има вече и конкретни запитвания за почивки в Албена, а от ITS са оптимисти за следващото лято. Техните данни сочат, че има значителен ръст за записванията на гости от Германия, като най-голям той е за хотел „Боряна” сравнение с данните за миналия сезон”, заяви Елена Георгиева – мениджър „Продажби” за немски пазар.   

Домакините обявиха и интересна благотворителна кампания. В сътрудничество с фондация "Райнер Мойч" да спонсорират изграждането на 10 училища в Африка, Южна Америка и Азия през 2014 г., като целта на фондацията е техният брой да достигне 100. До момента са направили 32 такива училища.

От 14 до 17 ноември Албена ще презентира своите възможности за почивка и на туристическото изложение в Букурещ. Сред акцентите в румънската столица е и Великден, който традиционно събира във ваканционното ни селище много гости от северната ни съседка. 






 


 


Сходни връзки

Албена презентира новостите си в Дрезден и Букурещ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди