изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:06 EET
Малко известни факти за секса и оргазмите /18+/    
Любопитно Сексът, оргазмите и жените винаги ще бъдат една загадка. Загадка за удоволствията, които изпитвате, за това, което тепърва ще пробвате между чаршафите и за фактите съпътстващи ги. Винаги ще има нещо свързано със секса, което ще откривате, че е ново за вас. Ето някои любопитни факти за секса, оргазмите и жените.

Циклите на светлината влияят на плодовитостта

В повечето случаи жените имат месечен цикъл около новолуние и се намират в овулация по време на пълнолуние. Според учените, тъй като живеем в свят, който е пълен с изкуствено осветление, дамите влизат в унисон с него, въпреки природата и биологията си. Има двойки, които са променили изцяло осветлението в спалните си, за да стимулират процеса на овулация.

Жените могат да забременеят пет до седем дни след като са правили секс. Проучвания показват, че някои сперматозоиди могат да живеят до осем дни след секс. Това означава, че ако в този промеждутък настъпи овулация и има живи сперматозоиди, яйцеклетката има голям шанс да бъде оплодена.

Оргазмите могат да направят жените по-креативни

 Проучванията показват, че оргазмите могат да правят жените по-уверени, продуктивни и креативни.

Противозачатъчните хапчета могат да предизвикат сухота на влагалището. Хормоналната контрацепция не бива да бъде подценявана. Дори след нейното прекратяване жената може дълго време да има проблеми със забременяването. Някои хапчета могат да предизвикат и вагинална сухота, което може да предизвика болезненост по време на секс. Освен това когато жената е добре навлажнена е в състояние да изпитва по-силен оргазъм.

Всяка жена е уникална с това, че нейните нервни окончания са разпределени в гениталиите й по различен начин. Това означава, че всяка жена достига до оргазъм също по различен начин.

Спермата има подмладяващ ефект

 Спермата съдържа протеини, ето защо тя е част от редица антистареещи кремове за лице. Любопитното е, че тя съдържа още цинк, магнезий, калций, калий и фруктоза.

Отделените ендорфини по време на секс са в състояние да създадат еуфория, подобна на някои опиати.

Немалко жени имат проблеми с достигането до оргазъм. Средната дължина на влагалището може да се увеличи при възбуда с около 3-4 сантиметра. http://www.az-jenata.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА ОРГАЗЪМ


 

 


Сходни връзки

Малко известни факти за секса и оргазмите /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди