изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:13 EEST
Изпълнителният директор на ТЕРЕМ Станчо Петков е бил освободен    
НовиниСофия. Изпълнителният директор на ТЕРЕМ доц. д-р Станчо Петков е бил освободен. Това стана ясно от думите на министъра на отбраната Ангел Найденов пред журналисти в парламента, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Военният министър отговаря на депутатски въпроси на закрито заседание на Комисията по отбрана. Найденов уточни, че един от въпросите е бил свързан с освобождаването на изпълнителния директор на ТЕРЕМ.

„Въпросите бяха свързани с това какво е наложило тази смяна и какво е финансовото и икономическо състояние на ТЕРЕМ. Подчертах, че то меко казано не е добро. Увеличава се загубата в сравнение с минали години. Само за деветмесечието на тази година загубата на ТЕРЕМ и на дъщерните дружества надхвърля 7 млн. лв. Налице е продължаваща декапитализация на дружеството. В основата стои анализ и предложение на Съвета на директорите за освобождаване на изпълнителния директор", каза Ангел Найденов.
Екатерина ПАНОВА
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Изпълнителният директор на ТЕРЕМ Станчо Петков е бил освободен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди