изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:16 EEST
Грандиозният проект край Черноморец каталяса, инвеститорът фалира    
Туризъм Сгради от грандиозният комплекс в средиземноморски стил „Коста Булгара” край Черноморец в местността “Аклади”, попаднаха в ръцете на частния съдебен изпълнител Ивелина Божилова. Комплексът е рекламиран повече от 5 години в медиите като перлата на Южното Черноморие, пише "Флагман", Фирмата-собственик „Царски Залив” повече от две години не може да обслужва ипотеката си към ОББ.

Цената, от която ще започне наддаването на публичния търг на 16 декември т.г., е 1616170 лева. На него ще бъдат предложени парцел от 11095 кв. м. ведно с право за строеж на пет сгради от комплекса. Едната е завършена, а другите четири са на груб строеж, става ясно още от обявлението на съдия изпълнителя Божилова. Те трябва да бъдат построени съгласно одобрените архитектурни проекти.

Припомняме, че още преди пет години и половина дружеството „Царски залив” заля медиите с ексклузивни пиар материали относно инвестицията си в Черноморец. Тогава от фирмата съобщиха, че ще вложат 15 милиона лева в местността “Аклади” за строителството на селището от средиземноморски тип. Проектът предвиждаше общо 11 секции на три и четири етажа с общо около 200 апартамента.

"Коста Булгара" трябваше да бъде построен на два етапа, като окончателното му изграждане предвиждаха да завърши през 2010 г. Ваканционният хотелски комплекс е първият обект на "Царски имоти" по Южното Черноморие. До първата копка през 2008 година фирмата беше пуснала в експлоатация едва два обекта във вид на хотелски комплекси - в Банско и Пампорово. Преди две години Ивелина Божилова обяви за първи път търг за имота, тогава обаче от фирмата успяха да погасят задълженията си.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Грандиозният проект край Черноморец каталяса, инвеститорът фалира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди