изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:36 EEST
Борисов показа документи, доказващи, че не е бил в конфликт на интереси    
Политика Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постна в социалната мрежа фейсбук документи, които, по думите му, са доказателства, че не е бил в конфликт на интереси, когато е бил главен секретар на МВР и кмет на София. Те са издадени от фирмения регистър на Кипър, който е член на Европейския съюз.

Бившият премиер обяви, че още днес ще ги депозира в Комисията за конфликт на интереси."Днес получих доказателствата, с които ще опровергая поредната манипулация по мой адрес, която цели да заблуждава обществото и да отклонява общественото мнение от реалните проблеми. Още днес депозирам в комисията, поверена на бореца за правда и прозрачност Волен Сидеров, документи, доказващи по категоричен начин, че не съм бил в конфликт на интереси, когато съм бил главен секретар на МВР и кмет на София. Документите, които ще покажа, са официални и са издадени от фирмения регистър на Кипър, който е член на Европейския съюз", пише Борисов във Фейсбук.



"В документите ясно се вижда, че дружеството „ХИМТЕКС (САЙПРЪС) ЛИМИТИД", в което съм имал минимално участие (25%), е регистрирано в Кипър на 10.10.1994 година. През 1997 г. дружество практически е приключило дейността си и на 15.04.1997 г. е преименувано в „БИПЕТАЛУС ТРЕЙДИНГ ЛИМИТИД" от новите собственици на дружеството, които до преди това са били адвокатската кантора, която е обслужвала дружеството. Същите документи категорично доказват и че дружеството е окончателно закрито и е преустановило дейност на 09.04.1999 г.", обяснява още Борисов.

"Не очаквам извинения от клеветниците и лъжците, които се изказваха по мой адрес. Напомням им само, че с тях ще общувам единствено чрез съда", коментира той.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Борисов показа документи, доказващи, че не е бил в конфликт на интереси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди