изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:01 EET
Заловен е издирван банков обирджия    
Ред и сигурностБанковият обирджия от Враца Христо Георгиев беше задържан при спецоперация в столичното село Чепинци. Бившият полицай е арестуван заедно с други четирима, за които няма данни дали са замесени в обира, предаде bTV. В колата на Георгиев са открити два пистолета.

Христо Георгиев, брат му Людмил и още един мъж - Иван Цветанов, са заподозрени в обира на клон на "Интернешънал Асет банк" във Враца на 1 октомври. Тогава бяха откраднати 91 000 лева, собственост на търговска фирма.

Людмил и Иван бяха задържани. Първият бе освободен, след като съдействал на полицаите, другият остана в ареста, а Христо Георгиев бе обявен за издирване.

В последния ден на октомври, при опит да бъде задържан в квартал "Света Троица" в столицата, Христо Георгиев стреля по полицаи без да рани никого и успя да се измъкне с тъмен джип, който откраднал.

На операцията в Чепинци е присъствал главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Той обясни, че предвид факта, че Георгиев е стрелял по служители на реда, е "трябвало да се действа при излизането му от къщата".  dir.bg
 


Сходни връзки

Заловен е издирван банков обирджия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди