изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:32 EEST
Пантера Блексмит: Танците на пилон са за всички    
Любопитно "За танците на пилон не са необходими специални умения. Всеки може да опита", заяви пред БГНЕС легендата в танците на пилон Пантера Блексмит.

"Започнах с танците на пилон в клубовете преди 15 години. Просто го исках. Някои хора искат да са актьори, астронавти, а аз исках да стана танцьорка", разказа кралицата на пилона. Макар да е носителка на множество титли от различни състезания, Пантера вече не се състезава, защото не изпитвала нужда от това. "Има толкова хубави нови неща. За мен да съм професионална танцьорка на пилон е възможност да пътувам и да показвам моя талант, да споделям моя опит и познания", каза тя.

За нея танците на пилон са едновременно спорт и шоу. "Зависи от това дали искаш да наблегнеш на фитнес аспекта, да разкажеш история или да бъдеш малко по-чувствен. Творческите възможности са безкрайни", обяснява прочутата танцьорка на пилон. Според нея еротичният елемент не е задължителен, но той все пак не е напълно изключен от програмата и от самите изпълнители зависи доколко ще предпочетат да наблегнат на него. "Всеки може да опита танци на пилон. Практикуват ги хора с най-различни занимания – лекари, адвокати, домакини, дори момчета. Има много момчета по цял свят, които практикуват тези танци. Аз ги харесвам, защото те са толкова силни, показват много акробатични номера и получавам страхотен прилив на енергия, докато ги гледам", сподели Пантера.

Тя разкри, че тренирам много, за да поддържа високото си ниво. "Сутрин обикновено правя малко кардио, тренировките си с тежести и на пилон провеждам следобед, а вечер правя упражнения за разтягане и гъвкавост. Правя това преди да си легна, защото след като си ходил целия ден, вечер си по-гъвкав. Тренирам по шест-седем дни в седмицата между един и шест часа дневно", разказа танцьорката.

Тя не спазва специална диета, но е категорична, че диетата е 80% от доброто физическо състояние и от добрия външен вид като цяло. "Опитвам се да се храня с растителна и животинска храна, нищо в пакети или кутии", каза русокосата красавица с тяло, изрисувано с "котешки" татуировки.

Най-дългият период, в който е издържала да танцува на пилон без прекъсване, е десет минути. "Танците на пилон са много изтощителни, не е като да отидеш в клуб и да си подскачаш. Необходима е много сила, изразходва се много енергия, защото се стремиш да се задържиш нависоко", подчерта тя.

А накрая призова хората да опитат нейните танци. "Възможностите постоянно чукат на вратата ни. Безразсъдно е да пропускате някоя от тях, само защото не сте сигурни. Просто пробвайте. Най-лошото, което може да ви се случи, е да не ви хареса. Но никога няма да разберете, ако не опитате".

Пантера Блексмит е в България специално за Pole Dance Workshop week. Събитието е организирано от българската школа за танци на пилон и ще продължи до неделя. /БГНЕС






 


Сходни връзки

Пантера Блексмит: Танците на пилон са за всички | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди