изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:01 EEST
Приеха Венета Борисова по спешност в столична клиника    
НовиниДъщерята на Бойко Борисов – Венета е била приета по спешност в болница. В момента тя се намира в елитна столична клиника Причината за постъпването й там е високо кръвно налягане. Лекарите се опитват да го свалят, но стойностите му и към този момент са стряскащо високи – 180/110.

Медиците за категорични, че състоянието на Венета в момента, се дължи на силен стрес. Днес по-рано Бойко Борисов заяви, че дъщеря му е преживяла голям стрес заради окупацията на дома му. Както вече съобщихме, тази сутрин симпатизанти на “България без цензура” окупираха къщата на бившия премиер в Банкя.  Те дори определиха дома му като офис на групировката СИК.

Борисов заяви, че единственото което го интересува в момента, е дъщеря му да се възстанови. Той каза, че винаги се е държал с хората, така както те се държат в него. Политическият лидер определи постъпката на Бареков като крайна.

Борисов заяви, че ще се сезира правосъдните органи за тормоза, който му се налага в собствения му дом.

Бившият премиер сподели, че единствената му цел е България да стане по-добро място за живеене и с подобни атаки никой не е в състояние да го откаже от намерението му, пише Пик.бг.
http://pravda.bg
 


Сходни връзки

Приеха Венета Борисова по спешност в столична клиника | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди