изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:54 EEST
52 са загинали при самолетната катастрофа в Казан /ОБНОВЕНА/    
По света

По уточнени данни на министерството на извънредните ситуации на Татарстан, където на летището в град Казан се разби пътнически самолет Боинг 737-500, са загинали 52 души: 46 пътници и 6-членен екипаж.



Предварителната версия за катастрофата е грешка на екипажа. По всяка вероятност пилотите са допуснали грешка при захода за кацане, а може и автоматиката да ги е подвела т.е. трагедията да се дължи на техническа неизправност, информира Интерфакс, като цитира източник от правоохранителните органи.
Преди да стане собственост на авиокомпания "Татарстан", самолетът е принадлежал на няколко компании в това число "Ер Франс" и "България Еър", отбелязва "Газета.ру". /БГНЕС /

***************

Казан. Авиокомпания „Татарстан” е разчитала още през 2012г. да изведе от експлоатация своя „Боинг-737”, който катастрофира по-рано днес на летището в Казан, предаде Интерфакс.
Междувременно, информационният портал „Бизнес Онлайн Татарстан” съобщи, че руският президент Владимир Путин е изразил в телефонен разговор съболезнованията си пред президента на Татарстан. Синът на Рустам Минниханов- Ирек Минниханов, е една от жертвите на катастрофата, която отне живота на всички 50 пътници на самолета. 

Казан. Сред жертвите на самолетната катастрофа в руския град Казан е Ирек Минниханов- син на президента на Татарстан Рустам Минниханов, предаде РБК.ру. С него е пътувал и Александър Антонов, директор на бюрото на Федералната служба за безопасност в Татарстан, който също е загинал.
Ирек Минниханов е роден през 1990г. , женен е за французойката Антония Гишар, и е работил в „Барсбанк”. Синът на държавния глава е и двукратен по рали крос.
При катастрофата е загинала и съпругата на известния телевизионен коментатор Роман Скворцов- Ирина Скворцова.

http://www.focus-news.net

http://www.vesti.bg/

 


Сходни връзки

52 са загинали при самолетната катастрофа в Казан /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди