изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:27 EEST
РАКОВСКИ И ДОБРУДЖА НЕ СЕ ПОБЕДИХА    
СпортОтборите на Раковски и Добруджа завършиха наравно 1:1 в първи осминафинален двубой от турнира за Купата на България. Така развръзката остава  за реванша.

Избраниците на старши треньора Светослав Тодоров започнаха силно срещата и заслужено поведоха в резултата. Това стана в 16-ата минута, когато след центриране от ъглов удар Спас Георгиев бе най-съобразителен в наказателното поле на домакините и успя да прати топката в мрежата. Радостта на "жълто-зелените" от попадението обаче бе твърде кратка. Само три минути по-късно Чунчуков възстанови равенството и краят на първото полувреме дойде при резултат 1:1. След почивката играта се водеше предимно в централната част на терена, нападателите рядко излизаха на стрелкови позиции и друг гол не бе отбелязан.

Реваншът на стадион "Дружба" в Добрич ще е на 23 ноември. Равенството с гол на чужд терен дава известно предимство на Добруджа преди втория 1/8-финален мач между двата тима.

 


Сходни връзки

РАКОВСКИ И ДОБРУДЖА НЕ СЕ ПОБЕДИХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди