изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:42 EET
Еделвайс стана водеща при Берлускони    
Любопитно Порноактрисата Еделвайс вече е водеща на светското предаване A Qualcuno piace Hot в една от телевизиите на Силвио Берлускони - Mediaset Premium.

Очакваше се блондинката да пристигне в България за края на завършилия в неделя „ВИП Брадър”. Еделвайс беше една от първите, напуснали Къщата, и по договор трябваше да се появи на финалния лайв.

Порнозвездата обаче предпочете кариерата на светски репортер, пише Монитор. Предаването, на което Еделвайс е лице, е пълно с папарашки кадри и интервюта, в които най-популярните хора на Италия разкриват пикантни подробности от личния си живот.  http://showbusiness.actualno.com

Еделвайс / Edelweis - порноактрисата, която участва в новия сезон на ВИП Брадър е хвърлила око на Тервел Пулев, научи HotZona.bg. 36-годишната блондинка вече не се снима за секс филми и е омъжена.Еделвайс / Edelweis - порноактрисата, която участва в новия сезон на ВИП Брадър е хвърлила око на Тервел Пулев, научи HotZona.bg. 36-годишната блондинка вече не се снима за секс филми и е омъжена.Еделвайс / Edelweis - порноактрисата, която участва в новия сезон на ВИП Брадър е хвърлила око на Тервел Пулев, научи HotZona.bg. 36-годишната блондинка вече не се снима за секс филми и е омъжена.Еделвайс / Edelweis - порноактрисата, която участва в новия сезон на ВИП Брадър е хвърлила око на Тервел Пулев, научи HotZona.bg. 36-годишната блондинка вече не се снима за секс филми и е омъжена.Еделвайс / Edelweis - порноактрисата, която участва в новия сезон на ВИП Брадър е хвърлила око на Тервел Пулев, научи HotZona.bg. 36-годишната блондинка вече не се снима за секс филми и е омъжена.Еделвайс / Edelweis - порноактрисата, която участва в новия сезон на ВИП Брадър е хвърлила око на Тервел Пулев, научи HotZona.bg. 36-годишната блондинка вече не се снима за секс филми и е омъжена.
Българската снаха Еделвайс е най-желаната жена в Италия. Едел получи благословията на Чичолина

ЕРОТИЧЕН КАЛЕНДАР НА БЪЛГАРСКАТА СНАХА И ЕРОТИЧЕН МОДЕЛ В ИТАЛИЯ ЕДЕЛВАЙС

Ексклузивно: Фотогалерия на секссимвола Еделвайс 18+

Порнозвезда събра очите на Венета Райкова. Еделвайс: Повечето мъже имат фантазия – да видят жените си с друг

Еделвайс стана Снежанка. Сексимволът нахлува в киното

Сексапилната Еделвайс ще почива на българското черноморие

FHM: Лансираме нови секссимволи

Еделвайс снима филм с половинката на Джиджи Буфон

ЕРОТИЧНИЯТ МОДЕЛ ЕДЕЛВАЙС СЪДИ НАШ ВЕСТНИК

020 Edelweiss calendar 2009

 


Сходни връзки

Еделвайс стана водеща при Берлускони | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди