изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:16 EEST
Ексхумация доказа: БГ гастарбайтер убит в Израел    
Новини Ексхумацията на тялото на благоевградчанина Александър Пашов, на 49 години, доказа, че той е починал от насилствена смърт. Пашов беше погребан преди година и три месеца. Но по искане на съпругата му Димитрина започна разследване, защото тя изрази съмнение, че мъжът й е бил убит.

Пашов заминава преди 15 месеца за Израел, за да работи като заварчик с договор. Човекът бил в отлично здраве и никога не е боледувал.

Той обаче станал жертва на безмислен побой от страна на свой началник-българин и сега аутопсията доказа, че всъщност мъжът е починал от тежка черепно-мозъчна травма, а не от болест.

Тялото на гастарбайтера е било изпратено от Израел в запечатен ковчег и близките му, потънали в скръб, не се сетили да поискат преглед от съдебен лекар.

Съпругата научила обстоятелствата за смъртта на Пашов от негов колега в Израел. Убийството било прикрито от съпругата на нападателя, която е преводачка.

Фаталната случка се разиграла на 20 юли 2012 г. в бунгалото, където били настанени да живеят българските гастарбайтери. Александър бил полегнал на леглото да си почине след работа, вътре имало още петима негови колеги. В това време влезли преводачката и съпругът й, който също работи в тази фирма.

Те наредили на Пашов да стане от леглото, за да се запознае с новия си шеф. Но Александър бил ужасно уморен и отказал. Това станало повод за скандал, а съпругът на преводачката го наругал, после изведнъж вдигнал стол и го разбил в главата на Александър.

Ударът бил в областта на слепоочието, твърдят свидетелите на случката.

През следващите 7 дни Александър се чувствал много зле, но въпреки всичко ходил на работа, за да не го уволнят. На седмия ден просто се свлякъл на обекта и починал. Макар и късно, ще бъде образувано дело и ще се търси убиецът на Пашов. http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

Ексхумация доказа: БГ гастарбайтер убит в Израел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди