изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:11 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностУведомяваме Ви, че на 23.11.2013 г. „Пътна полиция” гр. Добрич ще извършва контрол на скоростта с мобилни камери в следните пътни участъци на територията на Област Добрич:

-    На 21 ноември, около 23.25 часа на тел.112 е получен сигнал от гражданин за това, че неизвестни лица, с помощта на остър предмет са пробождали автомобилни гуми по ул.”Железничарска”, в гр.Добрич. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които са установени извършителите на престъплението- С.С., на 31 години и Г.З., на 29 години и двамата от гр.Добрич. Лицата са задържани за срок от 24 часа, а по случая се работи в условията на бързо производство. Продължават процесуално-следствените действия по установяване и на други извършени подобни престъпления.
-    На 21 ноември, около 23.30 часа, по бул.”25-ти септември”, гр.Добрич от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. „Ситроен Саксо”, управляван от 20 годишен водач от с.Загорци, общ. Крушари. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,27 промила в издишания от водача въздух. Образувано е незабавно производство.
-    На 22 ноември, около 03.30 часа, по ул.”Черноморска”, гр.Каварна от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а.”Пежо-405”, управляван от 22 годишен водач от гр.Каварна. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,26 промила. Образувано е бързо производство.
-    На 21 ноември, около 16.40 часа в РУП 02 Добрич е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя гр.Варна- гр.Добрич, преди с.Стожер, при което 35 годишния водач на мотоциклет „Хонда”, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия е изгубил контрол над мотоциклета и е паднал на дясната страна. В резултат на произшествието водачът е пострадал и е настанен в МБАЛ гр.Добрич с фрактури на гр. кош и ключица, без опасност за живота.


Контролните органи са съставили 10 акта и 28 фиша за констатираните от тях нарушения.
На територията на ОД на МВР Добрич са възникнали 2 пожара с материални щети.
-На 21 ноември, в 13.51 часа е получен сигнал за възникнал пожар в къща в гр.Добрич. В резултат на пожара е унищожена 40 кв.м покривна конструкция.
-На 22 ноември в 03.21 часа е получен сигнал за пожар в л.а. „Мерцедес 190” в гр.Добрич. В резултат на пожара са обгорели автомобилна гума, казанче и фар от предната част на автомобила.
Причините за пожарите се изясняват.

ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ
Уведомяваме Ви, че на 23.11.2013 г. „Пътна полиция” гр. Добрич ще извършва контрол на скоростта с мобилни камери в следните пътни участъци на територията на Област Добрич:

- гл.път I-9 – кръстовище за гр.Балчик;
- гл.път I-9 – кръстовище Лайдхаус;
- гл.път I-9 – в близост до с.Топола;
-гл.път ІІ-29- по пътя гр.Генерал Тошево- с.Кардам;
-гл.път II-27 – с. Соколово;
- гр.Балчик, сп.”Овчаловски плаж”;
- гр.Каварна, ул.”България”;

Уведомяваме Ви, че на 24.11.2013 г. „Пътна полиция” гр. Добрич ще извършва контрол на скоростта с мобилни камери в следните пътни участъци на територията на Област Добрич:

- гл.път I-9 – кръстовище за с.Царичино;
- гл.път I-9 – кръстовище за с.Стражица;
- гл.път II-27 – кръстовище за с.Безводица;
- гл.път II-27 – с.Сенокос;
-гл.път ІІ-29- кръстовище за с.Равнец;
- гр.Генерал Тошево, ул.”Димитър Благоев”;

22.11.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди