изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:04 EEST
Шефът на пловдивската полиция отива в София    
НовиниДиректорът на ОДП-Пловдив комисар Тодор Гребенаров отива в София. Това потвърди пред БЛИЦ той, но уточни, че няма да става шеф на дирекция Охранителна полиция."Тиражираното в публичното пространство информация не е вярна.

Да, отивам в столицата, само това мога да ви кажа", коментира Гребенаров. Комисар Тодор Гребенаров беше директор на ОДП Пловдив 4 месеца. До избирането на нов шеф на пловдивската структура поста ще заема заместникът комисар Георги Георгиев.
***************
Шефът на националната полиция Ангел Антонов се разделя с поста си. "Той не е уволнен или пенсиониран. Остава в системата", потвърдиха от МВР пред "24 часа", но отказаха да съобщят кой ще го наследи на поста. Това ще стане ясно официално в понеделник.Антонов бе назначен за директор на Главна дирекция "Национална полиция" от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов през юни м.г. Преди това той оглавяваше Криминална полиция. Информацията ви е вярна, потвърди за уволнението си Антонов. Той допълни само, че остава в МВР, и отказа друг коментар.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Шефът на пловдивската полиция отива в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди