изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:42 EEST
На секунди от трагедия за Манчестър Юнайтед    
СпортНа секунди от трагедията! Това е заглавието на „Дейли Стар“ за преживяването на цялата група на Манчестър Юнайтед, която едва кацна на летището в Кьолн. Тази вечер „червените дяволи“ гостуват на Леверкузен в мач от Шампионската лига. Пилотът на чартъра на английския гранд спасил цялата ситуация в последния момент.

 Според информацията в британските медии секунди преди да кацне на пистата на летище „Аденауер“ пилотът забелязал друг самолет, а оставали не повече от 400 метра от кацането. Пилотът успял в последния момент отново да вдигне самолета, превозващ делегацията на Манчестър Юнайтед и кацнал десетина минути по-късно вече безопасно.

„Беше доста плашещо“, заяви очевидец на драматичния момент. Рио Фърдинанд написа в „Туитър“: „"Приземихме се в Германия…току-що…едва успях да дойда на себе си след това неприятно кацане!"

Неприятният момент дойде само ден след смъртта на Бил Фолкс (починал на 25 ноември), един от оцелелите при ужасната трагедия на 6 февруари 1958 година. Тогава в самолетна катастрофа загиват 23 пътници, включително 8 футболисти на Манчестър Юнайтед на връщане от Белград. Сред тези, които тогава успяват да се спасят, са Сър Мат Бъзби и Сър Боби Чарлтън.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

На секунди от трагедия за Манчестър Юнайтед | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди